ΕΥΕΞΙΑ – SPA

Πρόσωπο

Όμορφο πρόσωπο, γαλήνια διάθεση…
Μυρωδιές, αρώματα και άγγιγμα που θα σας ταξιδέψει. Μασάζ προσώπου, λαιμού, ντεκολτέ και αυχένα με βάση τις θεραπευτικές ιδιότητες των αιθέριων ελαίων και των φυσικών καλλυντικών. Στόχος η τόνωση, σύσφιξη, ενυδάτωση, θρέψη της επιδερμίδας αλλά και η ξεκούραση λαιμού-αυχένα όπως επίσης η συναισθηματική και νοητική αποκατάσταση και ηρεμία. Η επιδερμίδα μεταμορφώνεται και λάμπει. Υπέροχη συνεδρία με πολλαπλά οφέλη.

Ένα ταξίδι στον κόσμο της φυσικής ομορφιάς με 100% φυσική αρωματοθεραπεία 4 φάσεων.
Οι φυσικές ιδιότητες των φυτικών εκχυλισμάτων επιδρούν στο δέρμα μέσα από ειδική μάλαξη, πιέσεις και χειρωνακτικές τεχνικές από τους ειδικούς της ομορφιάς.
Η ατομική μάσκα ελευθερώνει τα φυτικά εκχυλίσματα αναδομεί το πρόσωπο και φωτίζει την χροιά του. Η επιδερμίδα ενυδατώνεται, συσφίγγεται, αναζωογονείται και λάμπει γεμάτη ενέργεια.
Η θεραπεία εξατομικεύεται ανάλογα τις ανάγκες και τον τύπο του δέρματος.

Η τεχνική της μάλαξης στην υπηρεσία της αποτοξίνωσης…
Είναι μια ήπια και ήρεμη τεχνική μάλαξης που αποσκοπεί στη φυσική διέγερση του λεμφικού συστήματος.
Εκτός άλλων είναι ιδανικό για λιπαρά δέρματα και περιπτώσεις οιδημάτων (σακούλες) κάτω από τα μάτια.
Κύριος στόχος του λεμφικού μασάζ είναι η διέγερση των λεμφαδένων, η διευκόλυνση της κυκλοφορίας του λεμφικού υγρού για να επιτευχθεί η απομάκρυνση τοξινών από το πρόσωπο. Το λεμφικό μασάζ τονώνει τη μικροκυκλοφορία και συμβάλλει στην εξάλειψη των οιδημάτων (κατακράτηση υγρών) και στην απομάκρυνση τοξινών. Αποτελεί μία απολαυστική εμπειρία που ομορφαίνει, ξεκουράζει κι αναζωογονεί.

Η ενυδάτωση του δέρματος αποτελεί την πιο αναγκαία θεραπεία η οποία ευεργετεί κάθε τύπο δέρματος και κάθε ηλικία. Χαρίζει υγιή, νεανική και λαμπερή όψη στο δέρμα, αποκαθιστώντας την υγρασία του και την ζωντάνια του.
Η θεραπεία περιλαμβάνει:
Καθαρισμό δέρματος με ειδικό πήλινγκ για απομάκρυνση ρύπων και νεκρών κυττάρων από την επιδερμίδα.
Ολοκληρωμένη θεραπεία ενυδάτωσης με εξειδικευμένα ενυδατικά προϊόντα σε συνδυασμό με την πιο διεισδυτική ενυδατική μάσκα.
Η θεραπεία αυτή μπορεί να γίνει και με βιολογικά και φυτικά προϊόντα.

Ολοκληρωμένη θεραπεία σύσφιξης προσώπου σε συνδυασμό με εξειδικευμένο μασάζ και δακτυλοπιέσεις.
Η θεραπεία περιλαμβάνει:
Καθαρισμό δέρματος με ειδικό πήλινγκ για απομάκρυνση ρύπων και νεκρών κυττάρων από την επιδερμίδα.
Ολοκληρωμένη θεραπεία σύσφιξης με προϊόντα υψηλής περιεκτικότητας από ποιοτικά συστατικά που στοχεύουν στην σύσφιξη του δέρματος και συσφικτική μάσκα.
Η θεραπεία αυτή μπορεί να γίνει και με βιολογικά και φυτικά προϊόντα.

Εναλλακτική φυσική θεραπεία με θεαματικά αποτελέσματα.
Το REJUVANCE είναι ένα διαφορετικό είδος μασάζ προσώπου, δημιουργία του Stanley Rosenberg. Εναλλακτική θεραπεία σύσφιξης και τόνωσης με ειδικό μασάζ και δακτυλοπιέσεις. Η τεχνική Rejuvance δρα άμεσα στο συνδετικό ιστό του προσώπου αποκαθιστώντας την ελαστικότητα και την ευλυγισία του.
Άμεσο αποτέλεσμα “lifting” από την πρώτη συνεδρία!
Η θεραπεία αυτή συνδυάζεται τέλεια με αρωματοθεραπεία για φυσική ενυδάτωση και τόνωση με αιθέρια έλαια. Η «ενέργεια του ανθρώπου» στην υπηρεσία της ομορφιάς.

Σώμα

Λίγα λόγια για την γενική επίδραση του μασάζ:

Το μασάζ από εξειδικευμένους επαγγελματίες απελευθερώνει το στρες και την ένταση του σώματος και τα αντικαθιστά με μία αίσθηση αρμονίας και ευεξίας. Το απαλό μασάζ ενεργοποιεί τις νευρικές απολήξεις στο δέρμα οι οποίες στην συνέχεια μεταφέρουν μηνύματα στο υπόλοιπο νευρικό σύστημα. Ως αποτέλεσμα ο εγκέφαλος απελευθερώνει ενδορφίνες (φυσικό παυσίπονο του οργανισμού και τα λεγόμενα feel good chemicals). Το μασάζ προκαλεί χαλάρωση και ηρεμία τονώνοντας το παρασυμπαθητικό νευρικό σύστημα. Η πίεση και οι παλμοί μειώνονται, ο μεταβολισμός αυξάνεται, η κυκλοφορία του αίματος βελτιώνεται και ενεργοποιείται το λεμφικό σύστημα του οργανισμού υπεύθυνο για την αποτοξίνωση του (απαλλαγή από τοξίνες).

Ονειρικό ταξίδι στον κόσμο της χαλάρωσης…
Το χαλαρωτικό full body anti-stress μασάζ ηρεμεί το νου, απαλλάσσει από το στρες και την σωματική ένταση και κούραση, και προσφέρει την εκπληκτική αίσθηση εσωτερικής ηρεμίας και γαλήνης. Αποτελεί ένα απολαυστικό και αναζωογονητικό διάλειμμα από την ένταση της καθημερινότητας.

Απόλαυση, ευεξία, μεταμόρφωση…
Το ολιστικό μασάζ είναι θεραπευτική μάλαξη που αναζωογονεί όλο το σώμα, χαλαρώνει τους μύες και ανακουφίζει από ένταση και πιασίματα, εξισορροπεί ενεργειακά και προσφέρει ευεξία. Η ευεργετική επίδραση των αιθέριων ελαίων ηρεμούν τον νου και γειώνουν το σώμα δίνοντας μια αίσθηση αρμονίας νου και σώματος. Υπέροχη εμπειρία με στόχο την σωματική, ψυχική και νοητική αναζωογόνηση.

Ξεκούραστη πλάτη, ανάλαφροι ώμοι, ξεκούραστος αυχένας…
Θεραπευτική μάλαξη καρέκλας η οποία περιλαμβάνει μέση, πλάτη, ωμοπλάτες, ώμους, χέρια, αυχένα και καταλήγει στο κεφάλι. Αποτελεί μια εξειδικευμένη μάλαξη επηρεασμένη από την αγιουρβεδική θεραπευτική τέχνη. Απελευθερώνει μπλοκαρίσματα, πιασίματα και προβλήματα μέσης, πλάτης, ώμων, χεριών, αυχένα. Προσφέρει ξεκούραση και αναζωογόνηση.

Η ολιστική μέθοδος θεραπείας και μάλαξης που από την αρχαιότητα μέχρι και σήμερα προτιμάται και ενδείκνυται όλο και περισσότερο για υγεία και ευεξία. Βασίζεται στο πάντρεμα της δυτικής και της κινέζικης ιατρικής με σκοπό την διάγνωση, πρόληψη και θεραπεία μπλοκαρισμένων οργάνων. Αναζωογονεί τον οργανισμό και προσφέρει βαθιά χαλάρωση και ευεξία σε όλα τα επίπεδα. Η ρεφλεξολογία γίνεται στα πέλματα ή τις παλάμες ή τα αφτιά, όπου βρίσκονται τα περισσότερα βελονιστικά σημεία.

Χαλάρωση και αποτοξίνωση…
Είναι μια τεχνική μάλαξης που αποσκοπεί στη φυσική διέγερση του λεμφικού συστήματος.
Κύριος στόχος του λεμφικού μασάζ είναι η διέγερση των λεμφαδένων, για να επιτευχθεί έτσι η διευκόλυνση της κυκλοφορίας του λεμφικού υγρού με αποτέλεσμα την απελευθέρωση από τοξίνες.
Αποτελείται από ειδικές τεχνικές μαλάξεων και ανοδικές κινήσεις μεσαίας έντασης σε όλο το σώμα, με απώτερο στόχο την γρήγορη και αποτελεσματική απομάκρυνση των τοξινών από τον οργανισμό.
Το λεμφικό μασάζ τονώνει τη μικροκυκλοφορία και συμβάλλει στην εξάλειψη των οιδημάτων (κατακράτηση υγρών). Αντιμετωπίζει την κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος, αποτοξινώνει και αναζωογονεί τον οργανισμό.

Μια μοναδική εμπειρία φροντίδας σώματος, ψυχής και νου….αλλά και ομορφιάς!
Το Full body SPA massage ξεκουράζει, χαλαρώνει, ανανεώνει και θρέφει την επιδερμίδα αφήνοντας την απαλή και λαμπερή.
Το Spa Massage αποτελεί μία ολοκληρωμένη θεραπεία η οποία περιλαμβάνει:
Απολέπιση με πίλινγκ από λάβα ηφαιστείου για απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων.
Full Body αντι-στρες μασάζ για απελευθέρωση από ένταση και τόνωση του σώματος, με ειδικά αιθέρια έλαια, αφήνοντας μία αναζωογονητική αίσθηση χαλάρωσης.
Ενυδατική μάσκα για ενυδάτωση και θρέψη της επιδερμίδας.

Υπέροχο δώρο αποτοξίνωσης και ευζην….
Ειδική αποτοξινωτική θεραπεία βασισμένη στην θεραπευτική ιδιότητα των φυκιών. Περιλαμβάνει:
Πίλινγκ με φυσικό θαλασσινό αλάτι για απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων.
Λοσιόν εξισορρόπησης του PH της επιδερμίδας.
Full Body μασάζ για αναζωογόνηση του σώματος και συναισθηματική ανάταση.
Ειδική μάσκα από φύκια για απελευθέρωση από τοξίνες. Η επιδερμίδα γίνεται απαλή και λεία.

Η ζεστασιά της πέτρας στην υπηρεσία της θεραπείας…
Full body χαλαρωτικό μασάζ χρησιμοποιώντας ζεστές ηφαιστειακές πέτρες.
Οι ζεστές πέτρες χρησιμοποιούνται για να χαλαρώσουν και να απελευθερώσουν την ένταση από τους μύες και τους ταλαιπωρημένους ιστούς σε όλο το σώμα, όπως επίσης για αιμάτωση των προβληματικών περιοχών. Επίσης οι πέτρες μπορούν να επηρεάσουν θετικά μειώνοντας μυϊκούς σπασμούς και αυξάνοντας την ευλυγισία και την ποικιλία κινήσεων.
Κατά την διάρκεια του hot stones μασάζ λείες ζεστές πέτρες από βασάλτη (έναν τύπο ηφαιστειακής πέτρας που συγκρατεί την θερμοκρασία) τοποθετούνται σε συγκεκριμένα σημεία στο σώμα όπως σπονδυλική στήλη, στομάχι, στήθος, πρόσωπο, παλάμες, πατούσες και δάχτυλα, ή χρησιμοποιούνται στην μάλαξη.

Το Hot Stone μασάζ δεν συνίσταται σε περίπτωση εγκυμοσύνης, διαβήτη, υπέρτασης, προβλημάτων καρδιάς, ηλιακό έγκαυμα ή κατά την διάρκεια φαρμακευτικής αγωγής που αραιώνει το αίμα.

Ταξίδι στον μαγικό κόσμο των αρωμάτων και των βοτάνων…
Βασισμένο στην αρχαία Ινδονησιακή παράδοση το συγκεκριμένο μασάζ περιλαμβάνει πουγκιά γεμάτα βότανα. Το μασάζ με πουγκιά βοτάνων προσφέρει μία ζεστή, ήρεμη κι απολαυστική αίσθηση. Οι μύες χαλαρώνουν, ο μεταβολισμός ενεργοποιείται και η αιματική κυκλοφορία αυξάνεται στους ιστούς. Τα αρώματα και η ζεστασιά από τα βότανα και τα αιθέρια έλαια ξυπνάνε τις αισθήσεις και γαληνεύουν το νου. Τα πουγκιά με το μείγμα προσεκτικά επιλεγμένων βοτάνων προσφέρουν αποτοξίνωση και ανανέωση στην επιδερμίδα απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα. Το δέρμα αναπνέει φυσιολογικά, γίνεται λείο και απαλό.