ΠΡΟΣΩΠΟ

Καθαρισμός προσώπου

Η σκόνη, οι καθημερινοί ατμοσφαιρικοί ρύποι, ο καπνός κάνει την επιδερμίδα θαμπή, ξηρή και άτονη. Η έκκριση σμήγματος, τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας, ο ιδρώτας, τα μικρόβια μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά την υγεία του δέρματος μας όπως και την όψη του.
Για να διατηρήσουμε το δέρμα μας υγιές και νεανικό, ο τακτικός καθαρισμός με την φροντίδα του επαγγελματία αισθητικού είναι ότι πιο ιδανικό. Απομακρύνει τα επιβλαβή στοιχεία του περιβάλλοντος, τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας, δίνει βαθιά ενυδάτωση, δρα ουσιαστικά στην επιδερμίδα ώστε να υποδεχτεί πιο εύκολα, τα ευεργετικά συστατικά των υπολοίπων προϊόντων περιποίησης προσώπου.
Ο καθαρισμός στον χώρο μας είναι εξατομικευμένος ανάλογα τις ανάγκες του δέρματος του κάθε πελάτη.

Ο Βαθύς καθαρισμός είναι μία απαραίτητη θεραπεία για ένα καθαρό και υγιές δέρμα. Με τον καθαρισμό το δέρμα αναπνέει και μπορεί πλέον να δεχτεί τα πολύτιμα ενεργά συστατικά από τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε. Ο βαθύς καθαρισμός είναι μία ολοκληρωμένη και εξατομικευμένη θεραπέια η οποία προσαρμόζεται σύμφωνα με τον τύπο του δέρματος, την κατάστασή του και τις ανάγκες του. Περιλαμβάνει ντεμακιγιάζ, χρήση vaper, εξαγωγή σμίγματος, αντισηψία, απαλλαγή από νεκρά κύτταρα και ρύπους, μέθοδο αποτοξίνωσης του δέρματος και ολοκληρωμένη θεραπεία ενυδάτωσης/θρέψης της επιδερμίδας.
Αποτέλεσμα: Καθαρό, υγιές και λαμπερό δέρμα.

Μοναδική θεραπεία καθαρισμού της επιδερμίδας από την Guinot που δρα ταυτόχρονα στους ιδρωτοποιούς και τους σμηγματογόνους αδένες. Σε συνδυασμό με την ήπια θερμότητα που διαχέει το θερμαντικό ηλεκτρόδιο Thermoclean και την εφαρμογή των καθαριστικών τζελ, απελευθερώνει την επιδερμίδα από το υπερβολικό σμήγμα και τις τοξίνες. Ενεργοποιείται η αποσυμφόρηση και η μικροκυκλοφορία του δέρματος, συσφίγγονται οι πόροι και καταπραύνεται η επιδερμίδα. Επιπλέον ενυδατικά και θρεπτικά προϊόντα προσφέρουν έξτρα “τροφή” και λάμψη στην επιδερμίδα.
Αποτέλεσμα: Καθαρό και λαμπερό δέρμα που αναπνέει.
Ιδανική για όλους τους τύπους δέρματος, για τα ευαίσθητα δέρματα, για όσους δεν αντέχουν το vaper.

Η ακμή είναι µία συχνή και χρόνια κατάσταση του δέρματος µε πολύπλοκη κλινική εικόνα. Η κοινή ακμή (Acne Vulgaris) προσβάλλει την τριχο-σμηγατογόνο μονάδα (τριχικός θύλακος και σμηγματογόνος αδένας). Εμφανίζεται σε θέσεις όπου υπάρχουν σμηγματογόνοι αδένες δηλαδή στο πρόσωπο, στη ράχη και στο θώρακα. Η θεραπεία στοχεύει στην ελάττωση της αυξημένης παραγωγής σμήγματος, στον περιορισμό της δημιουργίας φαγεσώρων, στη μείωση του πληθυσμού του P. Acnes και στην εξάλειψη της φλεγμονής.

Η δερμοαπόξηση με διαμάντι απομακρύνει τους ρύπους και τα νεκρά κύτταρα από το δέρμα, ενεργοποιεί την διαδικασία αναδόμησης των κυττάρων, και αποτελεί ιδανική προετοιμασία για το δέρμα ώστε να λάβει ο,τι ενεργά συστατικά χρειάζεται από τα καλλυντικά προϊόντα που περιλαμβάνονται στην θεραπεία.
Κατάλληλη θεραπεία για όλους τους τύπους δέρματος και για σημάδια και πανάδες.
Αποτέλεσμα: Λείο φωτεινό και ξεκούραστο δέρμα.

Ενυδάτωση προσώπου

Η ενυδάτωση του δέρματος αποτελεί την πιο αναγκαία θεραπεία η οποία ευεργετεί κάθε τύπο δέρματος και κάθε ηλικία. Χαρίζει υγιή, νεανική και λαμπερή όψη στο δέρμα, αποκαθιστώντας την υγρασία του και την ζωντάνια του.

Μια αποκλειστική θεραπεία της Guinot που ομορφαίνει και αναζωογονεί εντυπωσιακά την επιδερμίδα.
Η κατοχυρωμένη Hydradermie με την διαδικασία του ιονισμού και την οξυγόνωσης, επιτρέπει την ταχεία διείσδυση των ενεργών συστατικών για εντυπωσιακά αποτελέσματα, αναζωογονεί την λάμψη της επιδερμίδας, οξυγονώνει και επαναφέρει την ενέργεια των κυττάρων στα επίπεδα της νεότερης επιδερμίδας. Κατά την διάρκεια της θεραπείας ποιοτικά και μέγιστης απόδοσης δραστικά συστατικά διεισδύουν βαθύτερα στο δέρμα για να αναπληρώσουν την ενυδάτωση και να ενισχύσουν τον φυσικό μηχανισμό προστασίας του δέρματος.
Αποτέλεσμα: Λαμπερή, ενυδατωμένη επιδερμίδα σε βάθος.

Αποδεδειγμένα αποτελέσματα: 52.3%* πιο ενυδατωμένο δέρμα. (*Κλινικές έρευνες)

Υπέροχη θεραπεία ενυδάτωσης προσώπου σε συνδυασμό με εξειδικευμένο μασάζ και δακτυλοπιέσεις.
Η θεραπεία ξεκινάει με καθαρισμό και απομάκρυνση ρύπων και νεκρών κυττάρων από την επιδερμίδα ώστε να μπορέσει να δεχτεί τα ενεργά συστατικά των προϊόντων που θα ακολουθήσουν. Ακολουθεί μία απολαυστική και ολοκληρωμένη θεραπεία ενυδάτωσης με ειδικούς ορούς, βιταμίνες και έλαια, εξειδικευμένα ενυδατικά προϊόντα σε συνδυασμό με την πιο διεισδυτική ενυδατική μάσκα.
Αποτέλεσμα: Λαμπερή, ενυδατωμένη επιδερμίδα.
Η θεραπεία αυτή μπορεί να γίνει και με βιολογικά και φυτικά προϊόντα.

Ανόρθωση – Σύσφιξη προσώπου

Θεραπευτική και προληπτική αγωγή σύσφιξης προσώπου – ματιών – λαιμού – οβάλ και μείωσης των ρυτίδων με τη μοναδική μέθοδο της Guinot. Περιλαμβάνει εφαρμογή Serum Gels με έντονη συσφικτική, αντιγηραντική δράση και αναγέννηση των κυττάρων, ιστών και λιπιδίων. Βελτιώνεται η λεμφική και αιματική κυκλοφορία για αποβολή των τοξινών και αύξηση της κυτταρικής δραστηριότητας και τέλος γυμνάζονται και τονώνονται όλοι οι μύες του προσώπου.
Το δέρμα ανακτά το νεανικό του περίγραμμα. Άμεσο αποτέλεσμα ¨lifting¨ και μείωση ρυτίδων.
Μετά από την πρώτη θεραπεία, θα δείτε ορατά αποτελέσματα στα χαρακτηριστικά του προσώπου σας.

Εξειδικευμένη πατενταρισμένη θεραπεία σύσφιξης προσώπου της Guinot με:
Κολλαγόνο: Συσφίγγει και επαναδομεί τους ιστούς
Ginseng: Αναζωογονεί και τονώνει την επιδερμίδα
Ειδική μάσκα με θερμική δράση που προκαλεί διείσδυση δραστικών συστατικών, ευεξία και χαλάρωση.
Βιταμίνη C: Ενδυναμώνει τις κυτταρικές λειτουργίες, διεγείρει την σύνθεση κολλαγόνου.
Το δέρμα γίνεται πιο λαμπερό και φωτεινό, νεανικό και τονωμένο. Τα σημάδια της κούρασης εξαφανίζονται.

Οι υψηλής έντασης εστιασμένοι υπέρηχοι έχουν ως αποτέλεσμα την θεαματική σύσφιξη και ανόρθωση του δέρματος ενώ παράλληλα διεγείρεται άμεσα η παραγωγή κολλαγόνου. Στις περιοχές που η απλές μέθοδοι δεν καταφέρνουν να φέρουν άμεσα αποτελέσματα η τεχνολογία Hifu έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει.

Εκπληκτικό αποτέλεσμα με μία συνεδρία.

Με την θεραπεία αυτή επιτυγχάνεται:

– Aνόρθωση περιγράμματος προσώπου, λαιμού και περιοχής γύρω από τα μάτια.
– Βελτίωση διπλοσάγονου- Καταπολέμηση ρυτίδων
– Σύσφιξη και αναδόμηση της επιδερμίδας.
– Ανάπλαση του δέρματος

Ολοκληρωμένη θεραπεία σύσφιξης προσώπου σε συνδυασμό με εξειδικευμένο μασάζ και δακτυλοπιέσεις.
Η θεραπεία περιλαμβάνει:
Καθαρισμό δέρματος με ειδικό πήλινγκ για απομάκρυνση ρύπων και νεκρών κυττάρων από την επιδερμίδα.
Ολοκληρωμένη θεραπεία σύσφιξης με προϊόντα υψηλής περιεκτικότητας από ποιοτικά συστατικά που στοχεύουν στην σύσφιξη του δέρματος και συσφικτική μάσκα.
Η θεραπεία αυτή μπορεί να γίνει και με βιολογικά και φυτικά προϊόντα.

Εναλλακτική φυσική θεραπεία με θεαματικά αποτελέσματα.
Το REJUVANCE είναι ένα διαφορετικό είδος μασάζ προσώπου, δημιουργία του Stanley Rosenberg. Εναλλακτική θεραπεία σύσφιξης και τόνωσης με ειδικό μασάζ και δακτυλοπιέσεις. Η τεχνική Rejuvance δρα άμεσα στο συνδετικό ιστό του προσώπου αποκαθιστώντας την ελαστικότητα και την ευλυγισία του.
Άμεσο αποτέλεσμα “lifting” από την πρώτη συνεδρία!
Η θεραπεία αυτή συνδυάζεται τέλεια με αρωματοθεραπεία για φυσική ενυδάτωση και τόνωση με αιθέρια έλαια. Η «ενέργεια του ανθρώπου» στην υπηρεσία της ομορφιάς.

Η θεραπεία προσώπου με ραδιοσυχνότητες στοχεύει στην σύσφιξη της επιδερμίδας, στην αναδόμηση του κολλαγόνου και στην αναδιαμόρφωση του περιγράμματος του προσώπου (mini lift). Μέσω τοπικής στοχευμένης θερμικής ενέργειας στα λιποκύτταρα και στους ιστούς του δέρματος, αυξάνεται ο μεταβολισμός των λιποκυττάρων, βελτιώνονται και επανασυντάσσονται οι δεσμοί κολλαγόνου, ενώ παράλληλα ενεργοποιείται η παραγωγή νέου κολλαγόνου και ελαστίνης.
Η θεραπεία εφαρμόζεται σε όλο το πρόσωπο, ακόμη και στην περιοχή των ματιών, στο κάτω βλέφαρο που εμφανίζεται οίδημα, στο προγούλι, τον λαιμό και το ντεκολτέ.
Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά και έχουν διάρκεια πολλών μηνών έως 2 έτη εφόσον γίνει σωστή συντήρηση.
Η θεραπεία με ραδιοσυχνότητες είναι ασφαλής, ανώδυνη και μη επεμβατική με εκπληκτικά αποτελέσματα.

Ανάπλαση – Αντιγήρανση – Λείανση ρυτίδων

Θεραπεία δέρματος IPL. Quantum SR Lumenis με καινοτόμο σύστημα έντονου παλμικού φωτός.
– Καταπολεμά πανάδες και κηλίδες που δημιουργούνται από τον ήλιο ή λόγω ηλικίας.
– Μειώνει λεπτές γραμμές και ρυτίδες.
– Συμβάλει στη σημαντική μείωση των αγγειακών βλαβών (ευρυαγγείες).
– Αυξάνει σημαντικά την ανάπλαση των δερματικών κυττάρων.
Είναι ορατή η βελτίωση του δέρματος και η ανόρθωση όλων των χαρακτηριστικών του προσώπου όπως και η διόρθωση του οβάλ. Άμεσα λαμπερό και νεανικό δέρμα.

Η ιδανική θεραπεία ανάπλασης του δέρματος με άμεσο αποτέλεσμα.
Μοναδική θεραπεία ανάπλασης και αντιγήρανσης με laser για τόνωση της επιδερμίδας. Συμβάλει στην αναδημιουργία των κουρασμένων ιστών, καταπολεμά τις ρυτίδες και αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.
Σαν αποτέλεσμα δημιουργείται ανανεωμένο, σφριγηλό και νεανικό δέρμα.

Δράσεις του Soft Laser:
– Αναζωογονεί τους κουρασμένους ιστούς και γενικά επαναφέρει τους ιστούς στην φυσιολογική τους κατάσταση σε σύντομο χρονικό διάστημα.
– Προσφέρει Αντιρυτιδική Δράση αποδυναμώνοντας τις σκληρύνσεις των ιστών.
– Δρα στο επίπεδο του κυτταρικού μεταβολισμού.
– Τονώνει την αναπαραγωγή των επιθήλιων κυττάρων επιδρώντας στις αλυσίδες του Α.D.N.
– Τονώνει και αναζωογονεί τους μύες.
– Τονώνει τις εσωτερικές ενέργειες των κυττάρων του δέρματος.

100% φυσική αντιγηραντική θεραπεία προσώπου.
Η αποκλειστική τεχνική αντιγήρανσης της LPG αναπυκνώνει σε βάθος το δέρμα, σβήνοντας τα σημάδια του γήρατος.
Οι κεφαλές Lift της LPG διοχετεύουν μικρο-παλμούς στην επιφάνεια του δέρματος, διεγείρουν τα κύτταρα της νεότητας εις βάθος και επανα-ενεργοποιούν τη φυσική διαδικασία παραγωγής ινών κολλαγόνου και ελαστίνης.
Η συγκεκριμένη θεραπεία με ειδικό πρωτόκολλο μειώνει και τον όγκο των λιποκυττάρων στο διπλοσάγονο.

Κορυφαία πατενταρισμένη προϊοντική θεραπεία αντιγήρανσης 4 βημάτων από την Guinot:

Dermabrasion Exfoliating Cream – Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα από το δέρμα και καθαρίζει σε βάθος τους πόρους.
Regenerating Anti-Ageing Serum – Διεγείρει την κυτταρική ανανέωση και τον μεταβολισμό των κυττάρων με 56 ενεργά βιολογικά συστατικά.
Anti-Ageing Facial Massage – Συσφίγγει τον ιστό του δέρματος. Υψηλής περιεκτικότητας σε ενεργά συστατικά αντιγηραντικός ορός που στοχεύει τα σημάδια του γήρατος του δέρματος, λειαίνει τις ρυτίδες, προστατεύει το DNΑ των κυττάρων και προμηθεύει οξυγόνο στα κύτταρα..
Anti-Ageing Radiance-Boosting Face Mask – Επαναφέρει την λάμψη στο θαμπό δέρμα. Μια μοναδική non-woven μάσκα, ειδικά σχεδιασμένη να εφάπτει τέλεια στο δέρμα. Τονώνει, συσφίγγει, ενυδατώνει, ενεργοποιεί την σύνθεση κολλαγόνου.

Λάμψη – Πανάδες – Λεύκανση

Ειδική αγωγή λάμψης και λεύκανσης με φυσικά οξέα φρούτων.
Τα οξέα φρούτων:
Διεγείρουν την κυτταρική ανανέωση.
Δεσμεύουν την υγρασία.
Έχουν δυνατή δράση απολέπισης.
Καταπολεμούν δυσχρωμίες και πανάδες.
Η επιδερμίδα γίνεται λεία και απαλή. Οι δυσχρωμίες εξαφανίζονται. Οι ρυτίδες λειαίνονται και το δέρμα ανανεώνεται σε βάθος.
Ιδανική θεραπεία για ακμή, πανάδες και ανανέωση δέρματος.

Εξειδικευμένη θεραπεία λεύκανσης και λάμψης με βάση την επίδραση των οξέων φρούτων.
Επαναφέρει την λάμψη στο δέρμα.
Λευκαίνει την επιδερμίδα.
Μειώνει την εμφάνιση των δυσχρωμιών.
Επαναφέρει την νεανική όψη στο δέρμα.
Μειώνει τα σημάδια του γήρατος.
Ιδανική θεραπεία για λιπαρά δέρματα λόγω της δράσης της στην μείωση έκκρισης σμήγματος.

Θεραπείες ματιών

Η περιοχή των ματιών.

Η επιδερμίδα γύρω από τα μάτια είναι πιο λεπτή και πιο εύθραυστη από το υπόλοιπο πρόσωπο λόγω του ότι έχει λιγότερες στοιβάδες δέρματος, λιγότερο κολλαγόνο, λιγότερες ελαστικές ίνες και δεν έχει σμηγματογόνους αδένες. Επιβαρύνεται επιπλέον όταν δεν προστατεύεται και είναι εκτεθειμένη σε αέρα και ήλιο.
Έτσι τα μάτια δείχνουν σημάδια γήρανσης (ρυτίδες και λεπτές γραμμές) και σημάδια κούρασης (μαύροι κύκλοι και οιδήματα). Σε συνδυασμό με κατακράτηση μπορεί να δημιουργηθεί πρήξιμο λόγω φτωχής λεμφατικής λειτουργίας και φτωχού μικροκυκλοφορικού.

Η επιστήμη της αισθητικής έχει μελετήσει τις ανάγκες της περιοχής των ματιών και έχει δημιουργήσει συγκεκριμένες εξειδικευμένες θεραπείες για την αναδόμηση της περιοχής.

– Λειαίνει τις ρυτίδες στο «πόδι της χήνας» και μεσόφρυο.
– Επαναφέρει την υγιή, τονωμένη και νεανική όψη στην περιοχή των ματιών.
– Μειώνει τα οιδήματα σε άνω και κάτω βλέφαρα.

Αναλυτικότερα:
• Αυξάνει την κυτταρική λειτουργία και την μακροβιότητα των κυττάρων (Σύμπλεγμα Cellular Life Concentrate).
• Αυξάνει το οξυγόνο στα κύτταρα, ενεργοποιώντας τον μεταβολισμό τους (Pro-Oxygen).
• Tονώνει το δέρμα.
• «Ανορθώνει» την περιοχή των ματιών.
• Διεγείρει την αποστράγγιση των ιστών και ενεργοποιεί την υποδόρια κυκλοφορία με αποτέλεσμα τη μείωση των οιδημάτων και των μαύρων κύκλων.
• Απελευθερώνει τα αναζωογονητικά ενεργά συστατικά στην καρδιά των κυττάρων.
• Δημιουργεί άμεσο αποτέλεσμα “lifting” χάρις στα συσφικτικά ενεργά συστατικά.

Η περιοχή των ματιών βελτιώνεται ορατά μετά από μία θεραπεία!

Η eye lift treatment της LPG endermologie μειώνει τις λεπτές ρυτίδες γύρω από την περιοχή των ματιών, ενώ ταυτόχρονα τα αποσυμφορεί και σβήνει τους μαύρους κύκλους.
Οι κεφαλές Lift της LPG® διοχετεύουν μικροπαλμούς στην επιφάνεια του δέρματος διεγείροντας τους ινοβλάστες για την φυσική ενεργοποίηση της διαδικασίας παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης. Το δέρμα αναπυκνώνεται με φυσικό τρόπο.

Θεραπείες λαιμού – ντεκολτέ

Ενυδάτωση και σύσφιξη λαιμού και ντεκολτέ.
Ιδανική θεραπεία για βαθιά ενυδάτωση και σύσφιξη στην περιοχή λαιμού – ντεκολτέ. Κατά την διάρκεια της θεραπείας ποιοτικά και μέγιστης απόδοσης δραστικά συστατικά διεισδύουν βαθύτερα στο δέρμα μέσω ιονισμού για να αναπληρώσουν την ενυδάτωση και να ενισχύσουν τον φυσικό μηχανισμό προστασίας του δέρματος. Στην συνέχεια η εφαρμογή Serum Gels προσφέρουν έντονη συσφικτική, αντιγηραντική δράση και αναγέννηση των κυττάρων, ιστών και λιπιδίων. Βελτιώνεται η λεμφική και αιματική κυκλοφορία για αποβολή των τοξινών και αύξηση της κυτταρικής δραστηριότητας και τέλος γυμνάζονται και τονώνονται οι μύες λαιμού και ντεκολτέ.
Άμεσο αποτέλεσμα ¨lifting¨ και μείωση ρυτίδων.

Η θεραπεία υπερήχων είναι μία ολοκληρωμένη μη επεμβατική θεραπεία κατά την οποία γίνεται χρήση επαγγελματικών καλλυντικών προϊόντων. Με τους υπερήχους τα δραστικά συστατικά των προϊόντων συγκεντρώνονται κατά τέτοιο τρόπο, ώστε να διεισδύσουν στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος αυξάνοντας την αποτελεσματικότητά τους.
Ο υπέρηχος έχει επίδραση πάνω από όλα στους ιστούς του δέρματος. Ενεργοποιεί και

αναζωογονεί τα κύτταρα.
Τονώνει την παραγωγή του κολλαγόνου και της ελαστίνης.
Ανορθώνει τον συνδετικό ιστό.
Το δέρμα φαίνεται σφριγηλό, λαμπερό και ενυδατωμένο.

Delux θεραπείες

Η microneedling μεσοθεραπεία προσώπου αποτελεί μία από τις πιο αποτελεσματικές τεχνικές για ανάπλαση του δέρματος. Η επιδερμίδα εμπλουτίζεται με πολύτιμες ουσίες, όπως υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες και ζωτικά ιχνοστοιχεία. Η μεσοθεραπεία μπορεί να στοχεύσει στην θρέψη, την σύσφιξη, την ανόρθωση και την αντιγήρανση, ενώ αντιμετωπίζει ρυτίδες, ουλές και σημάδια στο πρόσωπο. Είναι μία θεραπεία με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Αναπλάθει και “θρέφει” πρόσωπο και λαιμό δίνοντας λάμψη και ζωντάνια.

Η θεραπεία υπερήχων είναι μία ολοκληρωμένη μη επεμβατική θεραπεία κατά την οποία γίνεται χρήση επαγγελματικών καλλυντικών προϊόντων. Με τους υπερήχους τα δραστικά συστατικά των προϊόντων συγκεντρώνονται κατά τέτοιο τρόπο, ώστε να διεισδύσουν στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος αυξάνοντας την αποτελεσματικότητά τους.
Ο υπέρηχος έχει επίδραση πάνω από όλα στους ιστούς του δέρματος. Ενεργοποιεί και αναζωογονεί τα κύτταρα.
Τονώνει την παραγωγή του κολλαγόνου και της ελαστίνης.
Ανορθώνει τον συνδετικό ιστό.
Επιταχύνει την αποτοξίνωση.
Βελτιώνει την διαπερατότητα του κυτταρικού μανδύα.
Μετά την θεραπεία νιώθετε ξεκούραστοι κι αναζωογονημένοι ενώ το δέρμα φαίνεται σφριγηλό, λαμπερό και ενυδατωμένο.

Σε ποιες περιπτώσεις χρησιμοποιείται η θεραπεία με υπέρηχους:
Αντιρυτιδική θεραπεία.
Ανόρθωση – σύσφιξη προσώπου.
Ανάπλαση δέρματος.

Δερμοαπόξηση με διαμάντι – Υπέρηχοι – Κρύα/ζεστή σφυρηλάτηση

Ολοκληρωμένη θεραπεία απολέπισης, ενυδάτωσης, σύσφιξης και καταπολέμησης των ρυτίδων. Η δερμοαπόξηση δημιουργεί:
Άμεση βελτίωση της όψης του δέρματος
Αίσθηση απαλής και βελούδινης επιδερμίδας από την πρώτη συνεδρία
Μείωση του βάθους των ρυτίδων ακόμα και στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών
Καταπολέμηση της ακμής και των ουλών ακμής.

Σαν τελικό αποτέλεσμα έχουμε λείο και νεανικό δέρμα, συστολή των διεσταλμένων πόρων, μείωση των ρυτίδων και αύξηση της ελαστικότητας και της ζωτικότητας του δέρματος.
Το τελικό αποτέλεσμα ανόρθωσης και λάμψης (“lifting effect”) είναι άμεσο και ορατό.

Ολοκληρωμένη θεραπεία Ενυδάτωσης/Αποτοξίνωσης/Σύσφιξης
Επιτυγχάνεται βαθιά ενυδάτωση του δέρματος. Κατά την διάρκεια της θεραπείας ποιοτικά και μέγιστης απόδοσης δραστικά συστατικά διεισδύουν βαθύτερα στο δέρμα μέσω ιονισμού για να αναπληρώσουν την ενυδάτωση και να ενισχύσουν τον φυσικό μηχανισμό προστασίας του δέρματος.
Βελτιώνεται η λεμφική και αιματική κυκλοφορία για αποβολή των τοξινών και αύξηση της κυτταρικής δραστηριότητας.
Γυμνάζονται και τονώνονται όλοι οι μύες του προσώπου μέσω της πατενταρισμένης τεχνικης της Guinot και την εφαρμογή των Serum Gels με έντονη συσφικτική, αντιγηραντική δράση και αναγέννηση των κυττάρων, ιστών και λιπιδίων.
Το υπέροχο αποτέλεσμα της θεραπείας αυτής φαίνεται με μία συνεδρία.

Αποξηραμένα φυτά του Καυκάσου προσφέρονται χωρίς καμία επεξεργασία σε λεπτή σκόνη για ισχυρή απολέπιση. Τα φυτά δεν περιέχουν χημικά συστατικά και είναι ακίνδυνα ακόμα κι αν ληφθούν από το στόμα όπως πχ: τσάι.
Η θεραπεία αυτή έχει σαν αποτέλεσμα την έντονη φυσική ανάπλαση του δέρματος.
Συνιστάται για λιπαρό δέρμα, σημάδια ακμής, πανάδες και μείωση των ρυτίδων.

Μακιγιάζ – Tatoo – Βλεφαρίδες

Διορθώνοντας το σχήμα των φρυδιών σύμφωνα με την προσωπολογία ή δημιουργώντας εξαρχής ένα καλοσχηματισμένο φρύδι βελτιώνεται όλη η όψη του προσώπου μας.

• Σχηματισμός φρυδιών – Σχηματισμός φρυδιών σύμφωνα με την προσωπολογία.

• Ημιμόνιμο Μακιγιάζ Φρυδιών (Tatoo) – Τεχνική microblending (τρίχα – τρίχα) με φυτικά χρώματα. Ανάδειξη των φυσικών φρυδιών, γέμισμα, διόρθωση ατελειών ή δημιουργία ολόκληρων των φρυδιών.

Τοποθέτηση βλεφαρίδων τρίχα-τρίχα για φυσικό αποτέλεσμα.
Οι έντονες βλεφαρίδες προσδίδουν ακόμη περισσότερη γοητεία και έντονο σαγηνευτικό βλέμμα. Βρίσκουμε το ιδανικό μέγεθος και είδος της βλεφαρίδας ώστε το αποτέλεσμα να φαίνεται φυσικό και υπέροχο.

Το νυφικό μακιγιάζ περιλαμβάνει 2 δοκιμαστικά και το τελικό μακιγιάζ την ημέρα του γάμου.