ΣΩΜΑ

Αδυνάτισμα ολικό/τοπικό – Καταπολέμηση κυτταρίτιδας

Η επιστήμη της μεθόδου LPG lipomassage, έφερε την επανάσταση στη μη επεμβατική λιπογλυπτική στον τομέα της αισθητικής και αισθητικής ιατρικής. Το LPG πιστοποιημένο με περισσότερες από 110 επιστημονικές μελέτες, βασίζεται στην επιστήμη της κυτταρικής διέγερσης. Βρίσκεται στο χώρο της αισθητικής περισσότερο από 20 χρόνια, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη εκατομμυρίων γυναικών και αντρών στον κόσμο. Με κλινικά αποδεδειγμένα αποτελέσματα, η θεραπεία LPG Lipomassage έχει καθιερωθεί σε 100 χώρες διεθνώς και δικαίως κατατάσσεται στην κορυφαία θέση για αδυνάτισμα και καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.

Οι περιστρεφόμενοι κύλινδροι του μηχανήματος πυροδοτούν βιολογικές αντιδράσεις στον λιπώδη και τον συνδετικό ιστό με αποτέλεσμα την ενεργοποίηση της λιπόλυσης και την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Το LPG διαθέτει πολλαπλά προγράμματα και πρωτόκολλα θεραπειών, από τα οποία δημιουργούμε μια ειδική εξατομικευμένη θεραπεία ειδικά προσαρμοσμένη στις ανάγκες του κάθε σωματότυπου και της κάθε περίπτωσης.

Η δράση του:
Μειώνει θεαματικά την κυτταρίτιδα.
Αλλάζει θεαματικά το περίγραμμα του σώματος.
Επαναφέρει την ελαστικότητα και σφριγηλότητα του δέρματος.
Tο δέρμα δείχνει πιο υγιές και απαλό μέσω της διέγερσης του δερματικού ιστού.
Αποτοξίνωση και απαλλαγή από κατακράτηση υγρών.

Η πατενταρισμένη μέθοδος αδυνατίσματος της LPG είναι ανώδυνη, ασφαλής και μη επεμβατική.
Χρησιμοποιείται ένα ειδικά σχεδιασμένο ολόσωμο, ελαστικό κορμάκι της εταιρείας LPG και ανάλογα με τον σωματότυπο επιλέγουμε το κατάλληλο πρωτόκολλο θεραπείας. Η θεραπεία LPG Lipomassage συνδυάζει πραγματικά αποτελέσματα με την απόλαυση ενός χαλαρωτικού και ανανεωτικού μηχανικού μασάζ.

Αποτελέσματα:
Αδυνάτισμα – χάσιμο πόντων σε όλο το σώμα
Λιποδιάλυση
Καταπολέμηση κυτταρίτιδας
Αποτοξίνωση
Σφριγηλό & απαλό δέρμα.

Το Lipolaser αποτελεί μία καινοτόμο, μη επεμβατική μέθοδο αδυνατίσματος, απαλλαγής από το περιττό λίπος και την κυτταρίτιδα και βελτίωσης του περιγράμματος του σώματος.
Μέσω των laser pads χαμηλής ενέργειας laser διεισδύει στο δέρμα και στοχεύει στα λιποκύτταρα (υποδόριο στρώμα) προκαλώντας μία σειρά διεργασιών η οποία έχει ως αποτέλεσμα την συρρίκνωση των λιποκυττάρων. Επιτυγχάνεται μείωση του λίπους, άμεση απώλεια πόντων και απαλλαγή από την κυτταρίτιδα. Το περιττό λίπος διαλύεται και αποβάλλεται με φυσικό τρόπο από τον οργανισμό, μειώνεται η κατακράτηση υγρών, βελτιώνεται η λεμφική κυκλοφορία και αναδιαμορφώνεται το περίγραμμα του σώματος.
Τα laser pads εφαρμόζονται σε  οποιοδήποτε σημείο του σώματος υπάρχει συσσώρευση λίπους.
Το Lipolaser είναι μία εγκεκριμένη, ασφαλή και ανώδυνη μέθοδος με 0 χρόνο αποθεραπείας.
Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία.

Το Cavitation  αποτελεί μία δραστική μη επεμβατική μέθοδο που επιτυγχάνει απώλεια λίπους ενώ ταυτόχρονα κάνει λιπογλυπτική. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε περιοχές όπως κοιλιά, πόδια, γλουτοί, χέρια και εσωτερικά των γονάτων με εκπληκτικά αποτελέσματα.Μέσω της εκπομπής κυμάτων υπερήχου χαμηλής συχνότητας δημιουργείται μία σειρά διεργασιών με αποτέλεσμα την υγροποίηση του λίπους της κάθε περιοχής και την αποβολή του από τον οργανισμό με φυσικό τρόπο. Πραγματοποιείται απόπτωση των λιποκυττάρων και στοχευμένη λιπόλυση. Αντιμετωπίζεται πάσης φύσεως κυτταρίτιδα (ινώδη, οιδηματώδη) και τοπικό λίπος.Τα αποτέλεσματα φαίνονται από την πρώτη κιόλας συνεδρία, και αυξάνονται με κάθε επανάληψη ενώ η διάρκεια τους μπορεί να είναι μόνιμη λόγω της οριστικής καταστροφής των λιποκυττάρων.
Είναι μία απολύτως ασφαλής και ανώδυνη μέθοδος, με 0 χρόνο αποθεραπείας.

Το Vacuum RF αποτελεί από μόνο του σύστημα λιπογλυπτικής σώματος διότι συνδυάζει 2 κορυφαίες τεχνολογίες ταυτόχρονα σε μία κεφαλή, ενδοδερμία και ραδιοσυχνότητες RF. Και οι δύο τεχνολογίες είναι φιλικές και εναρμονισμένες με τον ανθρώπινο οργανισμο. Χρησιμοποιείται σε περιοχές όπως κοιλιά, πλάτη, χέρια, πόδια, γλουτοί. Αντιμετωπίζει επιτυχώς κυτταρίτιδα, τοπικό/ολικό λίπος, κατακρατήσεις. Το Vacuum κάνει ενδοδερμικό μασάζ μέσω αναρρόφησης, δίνοντας έμφαση στους λεμφοσταθμούς του σώματος και στις επίμαχες – επίμονες λιποζώνες. Ενεργοποιεί την μικροκυκλοφορία του αίματος και την λειτουργία του λεμφικού συστήματος ξεμπλοκάροντας το σώμα από τοξίνες και τα αχρηστα υποπροϊόντα του κυτταρικού μεταβολισμού.

Συνδυάζεται ιδανικά με το Cavitation ή το Lipolaser βοηθώντας την αποβολή των τοξινών και του λίπους με φυσικό τρόπο.

Το Multipolar RF (ραδιοσυχνότητες) νέας γενιάς πετυχαίνει αύξηση του μεταβολισμού των λιποκυττάρων, βελτίωση και επανασύνταξη των δεσμών κολλαγόνου, ενεργοποιηση παραγωγής νέου κολλαγόνου και ελαστίνης, προσφέροντας  επιδερμική σύσφιξη.Συνδυάζοντας Vacuum – RF δημιουργείται μία ολοκληρωμένη θεραπεία λιπόλυσης, αποτοξίνωσης και σύσφιξης.Η θεραπεία είναι απολύτως ασφαλής και ανώδυνη, με 0 χρόνο αποθεραπείας.

Οι υπέρηχοι έχουν έντονη διεγερτική δράση. Επιταχύνουν τον μεταβολισμό των κυττάρων και ενεργοποιούν τους ινοβλάστες. Αυξάνουν το αποτέλεσμα της λιποδιάλυσης, ενισχύουν την ανεκτικότητα των αγγείων και τονώνουν το δέρμα, χάρις στη διείσδυση των ειδικών ενεργών συστατικών.
Παράλληλα αντιμετωπίζουν την κυτταρίτιδα και την δερματική χαλάρωση.
Ανάλογα τον στόχο της θεραπείας χρησιμοποιούνται τα αντίστοιχα ειδικά προϊόντα.

Αποτελέσματα:
Αδυνάτισμα τοπικό – χάσιμο πόντων
Λιποδιάλυση
Καταπολέμηση κυτταρίτιδας
Αποτοξίνωση
Σφριγηλό & απαλό δέρμα.

Πολυμηχάνημα ηλεκτροθεραπείας Σύσφιξης – Aποτοξίνωσης – Λιποδιάλυσης των προβληματικών περιοχών του σώματος μέσω ρευμάτων χαμηλών συχνοτήτων.
Εξατομικευμένα προγράμματα λιποδιάλυσης και σύσφιξης συντονίζονται ειδικά και ξεχωριστά για το κάθε σώμα ανάλογα τις ανάγκες του. Η εναλλαγή έντασης που διοχετεύεται στην περιοχή των ιστών δημιουργεί διαφορετική βιο-αντίδραση/σύσπαση του μυός.
Η θεραπεία Body Shape διεγείρει τους μύες αυξάνοντας την δύναμή τους αλλά και την ενέργειά τους, βελτιώνει την κυκλοφορία υποδερμικά είτε στους μυς, καταπολεμάει την κυτταρίτιδα και επιτυγχάνει αποτοξίνωση του οργανισμού.

Αποτελέσματα:

Αδυνάτισμα – χάσιμο πόντων
Λιποδιάλυση
Καταπολέμηση κυτταρίτιδας
Αποτοξίνωση
Σφριγηλό & απαλό δέρμα

Πολυμηχάνημα με 6 προγράμματα σύσφιξης και αδυνατίσματος για όλο το σώμα. Τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία μπορούν να επηρεάσουν και να ξαναφτιάξουν το διαταραγμένο κύτταρο από την αρχή ενώ τονώνεται και καθοδηγείται το βιολογικό σύστημα τού σώματος.

Αποτελέσματα:
Λιποδιάλυση – χάσιμο πόντων
Καταπολέμηση κυτταρίτιδας
Αντιμετώπιση ραγάδων
Σύσφιξη και τόνωση μυών.

Είναι μια τεχνική μάλαξης που αποσκοπεί στη φυσική διέγερση του λεμφικού συστήματος.
Κύριος στόχος του λεμφικού μασάζ είναι η διέγερση των λεμφαδένων, για να επιτευχθεί έτσι η διευκόλυνση της κυκλοφορίας του λεμφικού υγρού.
Αποτελείται από ειδικές τεχνικές μαλάξεων και ανοδικές κινήσεις μεσαίας έντασης σε όλο το σώμα, με απώτερο στόχο την γρήγορη και αποτελεσματική απομάκρυνση των τοξινών από τον οργανισμό.
Το λεμφικό μασάζ τονώνει τη μικροκυκλοφορία και συμβάλλει στην εξάλειψη των οιδημάτων (κατακράτηση υγρών). Αντιμετωπίζει την κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος, αποτοξινώνει και αναζωογονεί τον οργανισμό.

Αποτελέσματα:
Γρήγορη και αποτελεσματική αποτοξίνωση του οργανισμού
Αντιμετώπιση της κατακράτησης υγρών
Μείωση της κυτταρίτιδας
Αδυνάτισμα
Τόνωση της μικροκυκλοφορίας

Με το αδυνατιστικό μασάζ χειρός από εξειδικευμένους αισθητικούς ενεργοποιούμε όλο το σώμα και ειδικά τις προβληματικές περιοχές επιτυγχάνοντας καλύτερη οξυγόνωση και αιμάτωση. Ενεργοποιώντας τη διαδικασία της λιπόλυσης και διεγείροντας την μικροκυκλοφορία των τριχοειδών αγγείων, επιτυγχάνεται αποτοξίνωση, σμίλευση και καταπολέμηση της τοπικής συσσώρευσης λίπους.
Η χρήση ειδικών αδυνατιστικών προϊόντων ή αιθέριων ελαίων τα οποία εισχωρούν στο δέρμα επιταχύνουν τα αποτελέσματα βοηθώντας τον οργανισμό να διασπά το λίπος ακόμα και μετά τη λήξη της συνεδρίας.
Στην αγωγή μπορεί να προστεθεί χρήση μηχανημάτων για εντατική θεραπεία.

Αποτελέσματα:
Μείωση κυτταρίτιδας
Τοπικό αδυνάτισμα
Τόνωση μικροκυκλοφορίας

Σύσφιξη

Εκπληκτική ανόρθωση γλουτών, γράμμωση κοιλιάς, σύσφιξη σε μπράτσα και πόδια + μείωση λίπους.

Με το EMS και την τεχνολογία HIFEM (high frequency electromagnetic field), ήρθε μία νέα και επαναστατική μέθοδος για τόνωση, γράμμωση, ανόρθωση και καύση των λιποκυττάρων στο σώμα με εκπληκτικά αποτελέσματα.

Η νέα τεχνολογία γλυπτικής σώματος HIFEM λειτουργεί με υψηλής ενέργειας εστιασμένα ηλεκτρομαγνητικά κύματα ενδυναμώνοντας όλες τις μυϊκές ομάδες του σώματος, ακόμη και τους εν τω βάθει μύες οι οποίοι δύσκολα γυμνάζονται.

Διεγείρει τους κινητικούς νευρώνες των μυών αναγκάζοντας τους να κάνουν 20.000 μυϊκές συσπάσεις μέσα σε 30 λεπτά. Μέσω της διαδικασίας αυτής έχουμε ανάπτυξη χιλιάδων μυϊκών ινιδίων και νέων αλυσιδών κολλαγόνου, ενδυνάμωση και σύσφιξη των μυών, αύξηση της μάζας των μυών ενώ παράλληλα ενεργοποιείται η λιποδιάλυση.

Περιοχές εφαρμογής: κοιλιά, γλουτοί, πόδια, βραχίονες (μπράτσα).

Αποτελέσματα: Επίπεδη γραμμωμένη κοιλιά, ανόρθωση και σύσφιξη γλουτών, σύσφιξη σε βραχίονες (μπράτσα), σύσφιξη σε πόδια και απώλεια λίπους στις παραπάνω περιοχές του σώματος.

Γιατί να προτιμήσω την τεχνολογία HIFEM;
Αλλες θεραπείες δρούν μεμονωμένα στους μύες ή στον λιπώδη ιστό ή στο δέρμα ενώ η συγκεκριμένη τεχνολογία συνδυάζει μυική ενδυνάμωση και λιποδιάλυση ταυτόχρονα.
Αυξάνεται ο μεταβολισμός και συνεχίζεται η λιπόλυση και μετά την θεραπεία.
Είναι ασφαλής και μη επεμβατική μέθοδος.
Δεν υπάρχει χρόνος αποθεραπείας.

Σε ποιους ενδείκνυται;
Άντρες και γυνάικες όλων των ηλικιών.
Κατάλληλο για γυναίκες μετά από εγκυμοσύνη και κατά την εμμηνόπαυση.
Ιδανικό για άτομα που κάνουν καθιστική δουλειά/ζωή ή που δεν αγαπούν την γυμναστική.
Ιδανικό και για άτομα που γυμνάζονται και επιθυμούν να βελτιώσουν το σώμα τους ή να βελτιώσουν συγκεκριμένες περιοχές του σώματος.
Ιδανικό για όποιον επιθυμεί ένα καλλίγραμμο, σφιχτό και γραμμωμένο σώμα.

Η τεχνολογία ραδιοσυχνοτήτων – RF στοχεύει στην σύσφιξη της επιδερμίδας. Επιτυγχάνει βελτίωση και επανασύνταξη των δεσμών κολλαγόνου, αύξηση του μεταβολισμού των λιποκυττάρων, αντιμετώπιση κυτταρίτιδας και τοπικού πάχους και ενεργοποίηση της παραγωγής νέου κολλαγόνου και ελαστίνης. Αντιμετωπίζει αποτελεσματικά την χαλάρωση ακόμη και σε δύσκολες περιοχές όπως πχ μπράτσα, εσωτερικά των μηρών (προσαγωγοί), περιοχή του γονάτου κ.α.Είναι μία απολύτως ασφαλής και ανώδυνη θεραπεία, με 0 χρόνο αποθεραπείας.Τα αποτελέσματα των ραδιοσυχνοτήτων είναι άμεσα ορατά και έχουν διάρκεια πολλών μηνών (έως 2 έτη) αρκεί να γίνει σωστή συντήρηση.

Οι υψηλής έντασης εστιασμένοι υπέρηχοι έχουν ως αποτέλεσμα την σύσφιξη και την ανόρθωση του δέρματος ακόμη και στις δύσκολες περιοχές ενώ παράλληλα διεγείρεται άμεσα η παραγωγή κολλαγόνου. Στις περιοχές που η απλές μέθοδοι δεν καταφέρνουν να φέρουν άμεσα αποτελέσματα η τεχνολογία Hifu έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει. Η Ultratherm Body Lifting μπορεί να ανορθώσει και να συσφίξει περιοχές όπως κοιλιά, γόνατα, γλουτούς, μηρούς, εσωτερικά των μηρών, μπράτσα κτλ. Στοχεύει σε δέρμα όπου η χαλάρωση δεν είναι υπερβολική.
Εκπληκτικό αποτέλεσμα με μία συνεδρία.

Θεραπεία σύσφιξης για τονωμένο δέρμα και αντιμετώπιση πάχους.
Η θεραπεία δουλεύει παράλληλα τους μύες και τους ιστούς. Η Μυϊκή Διέγερση συσφίγγει τους μύες και επιταχύνει την μικροκυκλοφορία με στόχο την εξαφάνιση του λίπους και της χαλάρωσης. Το Technispa δραστηριοποιεί τους εν τω βάθη μύες τονώνοντας τους ιστούς και επαναπροσδιορίζοντας το περίγραμμα του σώματος.
Ο ιονισμός με ειδικό συσφικτικό ορό εφαρμόζεται στις υπό θεραπεία περιοχές και διεισδύει βαθιά στο δέρμα. Οι ιστοί αποκτούν ελαστικότητα και το δέρμα τονώνεται ορατά.
Ιδανική θεραπεία για μηρούς, γάμπες, μέση, βραχίονες, γλουτούς, κοιλιά.

Αποτελέσματα:
Σύσφιξη
Τοπικό αδυνάτισμα

Πολυμηχάνημα ηλεκτροθεραπείας Σύσφιξης – Aποτοξίνωσης – Λιποδιάλυσης των προβληματικών περιοχών του σώματος μέσω ρευμάτων χαμηλών συχνοτήτων.
Εξατομικευμένα προγράμματα λιποδιάλυσης και σύσφιξης συντονίζονται ειδικά και ξεχωριστά για το κάθε σώμα ανάλογα τις ανάγκες του. Η εναλλαγή έντασης που διοχετεύεται στην περιοχή των ιστών δημιουργεί διαφορετική βιο-αντίδραση/σύσπαση του μυός.
Η θεραπεία Body Shape διεγείρει τους μύες αυξάνοντας την δύναμή τους αλλά και την ενέργειά τους, βελτιώνει την κυκλοφορία υποδερμικά είτε στους μυς, καταπολεμάει την κυτταρίτιδα και επιτυγχάνει αποτοξίνωση του οργανισμού.

Αποτελέσματα:
Αδυνάτισμα – χάσιμο πόντων
Λιποδιάλυση
Καταπολέμηση κυτταρίτιδας
Αποτοξίνωση
Σφριγηλό & απαλό δέρμα.

Πολυμηχάνημα με 6 προγράμματα σύσφιξης και αδυνατίσματος για όλο το σώμα. Τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία μπορούν να επηρεάσουν και να ξαναφτιάξουν το διαταραγμένο κύτταρο από την αρχή ενώ τονώνεται και καθοδηγείται το βιολογικό σύστημα τού σώματος.

Αποτελέσματα:
Λιποδιάλυση – χάσιμο πόντων
Καταπολέμηση κυτταρίτιδας
Αντιμετώπιση ραγάδων
Σύσφιξη και τόνωση μυών.

15’ εκγύμνασης με το μηχάνημα HUBER ισοδυναμούν με 60’ γυμναστικής!

Το HUBER είναι το μοναδικό μηχάνημα σφαιρικής εκγύμνασης. Πρόκειται για την πιο σύγχρονη τάση, η οποία βασίζεται στις αρχές της κινησιοθεραπείας και έχει σκοπό την ενεργοποίηση, την εκγύμναση και την αναζωογόνηση όλων των μυών του σώματος. Γυμνάζει ταυτόχρονα έως και 80 μύες του σώματος με ασκήσεις ακριβείας, διεγείροντας στον μέγιστο βαθμό ακόμη και τους εν τω βάθη μύες της Σπονδυλικής Στήλης.
Το έξυπνο σύστημα Huber αξιολογεί διαρκώς την ένταση, την αντοχή και το νευρομυϊκό συντονισμό με ειδικούς αισθητήρες ενώ διαθέτει πληθώρα παραμέτρων και προγραμμάτων. Έτσι δημιουργείται εξατομικευμένο πρόγραμμα προσαρμοσμένο πάνω στις ανάγκες και το επίπεδο της φυσικής κατάστασης του καθένα.
Το Huber ενδυναμώνει τη μυϊκή αλυσίδα (εκγύμναση όλων των μυών), βελτιστοποιεί το συντονισμό των κινήσεων, διεγείρει την ισορροπία, βελτιώνει τη στάση του σώματος και φορτίζει μηχανικά με ελεγχόμενο τρόπο με αποτέλεσμα την θετική επίδραση στην πρόληψη και βελτίωση της οστεοπόρωσης.
Η αποτελεσματική εκγύμναση με το HUBER είναι ιδανική για όλες τις ηλικίες.

Αποτελέσματα:
Αυξάνει τον μεταβολισμό
Ενεργοποιεί την κυκλοφορία
Αυξάνει την μυϊκή δύναμη
Καταπολεμά την κυτταρίτιδα
Συσφίγγει το σώμα
Αυξάνει την οστική μάζα
Εντείνει την αντιγήρανση
Ενδυναμώνει μέση και πλάτη