ΑΝΔΡΙΚΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ

Η βελτίωση της εμφάνισης ενός άντρα προσδίδει μια παρουσία γεμάτη αυτοπεποίθηση. Η σωστή φροντίδα και περιποίηση προσώπου και σώματος κάνουν τον άντρα να νιώθει ανανεωμένος, νεότερος και γεμάτος ευεξία. Η επιστήμη της αισθητικής έχει δημιουργήσει τις κατάλληλες θεραπείες σε όλους τους τομείς της για να ικανοποιήσει τις ανάγκες του άντρα: αισθητική προσώπου και σώματος, αδυνάτισμα και μυϊκή ενδυνάμωση, αποτρίχωση, spa-ευεξία.

Πρόσωπο

Η ανδρική επιδερμίδα χρειάζεται φροντίδα και σωστή περιποίηση. Εκτός των ερεθισμών που μπορεί να προκληθούν λόγω του καθημερινού ξυρίσματος, οι καθημερινοί ατμοσφαιρικοί ρύποι, ο καπνός, η έκκριση σμήγματος, τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας, ο ιδρώτας, τα μικρόβια κάνουν την επιδερμίδα θαμπή, ξηρή και άτονη.
Οι θεραπείες που προτείνουμε είναι ιδανικές για το αντρικό δέρμα και είναι εξατομικευμένες ανάλογα τις ανάγκες του κάθε τύπου δέρματος. Στοχεύουν στην μείωση της λιπαρότητας, την ενυδάτωση και θρέψη της επιδερμίδας, την αντιμετώπιση των ρυτίδων, καθώς και την άμεση ξεκούραση και ευεξία.

Η σκόνη, οι καθημερινοί ατμοσφαιρικοί ρύποι, ο καπνός κάνει την επιδερμίδα θαμπή, ξηρή και άτονη. Η έκκριση σμήγματος, τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας, ο ιδρώτας, τα μικρόβια μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά την υγεία του δέρματος μας όπως και την όψη του.
Για να διατηρήσουμε το δέρμα μας υγιές και νεανικό, ο τακτικός καθαρισμός με την φροντίδα του επαγγελματία αισθητικού είναι ότι πιο ιδανικό. Απομακρύνει τα επιβλαβή στοιχεία του περιβάλλοντος, τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας, δίνει βαθιά ενυδάτωση, δρα ουσιαστικά στην επιδερμίδα ώστε να υποδεχτεί πιο εύκολα, τα ευεργετικά συστατικά των υπολοίπων προϊόντων της αντρικής περιποίησης προσώπου.
Ο καθαρισμός στον χώρο μας είναι εξατομικευμένος ανάλογα τις ανάγκες του δέρματος του κάθε πελάτη.

Βαθύς Καθαρισμός Προσώπου
Βαθύς καθαρισμός με χρήση vaper και ολοκληρωμένη εξατομικευμένη θεραπεία αποτοξίνωσης, ενυδάτωσης και θρέψης ανάλογα τις ανάγκες του δέρματος.

Flash Καθαρισμός προσώπου (νεανικά δέρματα)
Για τα νεανικά δέρματα χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα υπάρχει ειδική θεραπεία καθαρισμού από την Guinot (κορυφαία εταιρεία παγκοσμίως). Ακολουθείται ολοκληρωμένη εξατομικευμένη θεραπεία αποτοξίνωσης, ενυδάτωσης και θρέψης ανάλογα τις ανάγκες του δέρματος.

Εξειδικευμένος βαθύς καθαρισμός για προβληματικά δέρματα (ασφυξιακό, ακνεικό κ.α.)
Θεραπεία Ακμής
Η ακμή είναι µία συχνή και χρόνια κατάσταση του δέρματος µε πολύπλοκη κλινική εικόνα. Η κοινή ακμή (Acne Vulgaris) προσβάλλει την τριχο-σμηγατογόνο μονάδα (τριχικός θύλακος και σμηγματογόνος αδένας). Εμφανίζεται σε θέσεις όπου υπάρχουν σμηγματογόνοι αδένες δηλαδή στο πρόσωπο, στη ράχη και στο θώρακα. Η θεραπεία στοχεύει στην ελάττωση της αυξημένης παραγωγής σμήγματος, στον περιορισμό της δημιουργίας φαγεσώρων, στη μείωση του πληθυσμού του P. Acnes και στην εξάλειψη της φλεγμονής.

Phytopeeling Therapy
Αποξηραμένα φυτά του Καυκάσου προσφέρονται χωρίς καμία επεξεργασία σε λεπτή σκόνη για ισχυρή απολέπιση. Τα φυτά δεν περιέχουν χημικά συστατικά και είναι ακίνδυνα ακόμα κι αν ληφθούν από το στόμα όπως πχ: τσάι.
Η θεραπεία αυτή έχει σαν αποτέλεσμα την έντονη φυσική ανάπλαση του δέρματος.
Συνιστάται για λιπαρό δέρμα και σημάδια ακμής. Επιπλέον βοηθάει στην μείωση των ρυτίδων.

Εξειδικευμένη τεχνική που αποσκοπεί στη φυσική διέγερση του λεμφικού συστήματος. Ιδανική θεραπεία για λιπαρά δέρματα και περιπτώσεις οιδημάτων (σακούλες) κάτω από τα μάτια. Μέσω της θεραπείας βελτιώνεται η λεμφική και αιματική κυκλοφορία στο πρόσωπο για αποβολή των τοξινών και αύξηση της κυτταρικής δραστηριότητας. Η θεραπεία αυτή επικεντρώνεται και στην οξυγόνωση της επιδερμίδας για την καλύτερη δυνατή τόνωση, υγεία και ανανέωσή της.
Μία θεραπεία που ξεκουράζει κι αναζωογονεί.

Hydradermie – m
Βαθιά ενυδάτωση του δέρματος. Κατά την διάρκεια της θεραπείας ποιοτικά και μέγιστης απόδοσης δραστικά συστατικά διεισδύουν βαθύτερα στο δέρμα μέσω διπλού ιονισμού για να αναπληρώσουν την ενυδάτωση και να ενισχύσουν τον φυσικό μηχανισμό προστασίας του δέρματος.
Αποδεδειγμένα αποτελέσματα: 52.3%* πιο ενυδατωμένο δέρμα. (*Κλινικές έρευνες)

Energy skin Boost
Ολοκληρωμένη αντρική θεραπεία προσώπου η οποία προσφέρει ενέργεια και τόνωση στην επιδερμίδα του άντρα. Η θρέψη της επιδερμίδας με ενεργά συστατικά, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία ανανεώνει το δέρμα και του δίνει υγεία και νεανική όψη.

Guinot DeLux για τον άντρα
Ολοκληρωμένη θεραπεία αντιγήρανσης.
Επιτυγχάνεται βαθιά ενυδάτωση του δέρματος. Κατά την διάρκεια της θεραπείας ποιοτικά και μέγιστης απόδοσης δραστικά συστατικά διεισδύουν βαθύτερα στο δέρμα μέσω διπλού ιονισμού για να αναπληρώσουν την ενυδάτωση και να ενισχύσουν τον φυσικό μηχανισμό προστασίας του δέρματος.
Βελτιώνεται η λεμφική και αιματική κυκλοφορία για αποβολή των τοξινών και αύξηση της κυτταρικής δραστηριότητας. Επιτυγχάνεται οξυγόνωση της επιδερμίδας.
Γυμνάζονται και τονώνονται όλοι οι μύες του προσώπου μέσω της πατενταρισμένης τεχνικής της Guinot και την εφαρμογή των Serum Gels με έντονη συσφικτική, αντιγηραντική δράση και αναγέννηση των κυττάρων, ιστών και λιπιδίων. Γυμνάζονται και τονώνονται όλοι οι μύες του προσώπου.
Η επιδερμίδα φαίνεται άμεσα ανανεωμένη.

Ultratherm 3D Lifting (Τεχνολογία HIFU) – Αναίμακτο λίφτινγκ προσώπου
Οι υψηλής έντασης εστιασμένοι υπέρηχοι έχουν ως αποτέλεσμα την θεαματική σύσφιξη του δέρματος ενώ παράλληλα διεγείρεται άμεσα η παραγωγή κολλαγόνου. Στις περιοχές που η απλές μέθοδοι δεν καταφέρνουν να φέρουν άμεσα αποτελέσματα η τεχνολογία Hifu έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει.
Εκπληκτικό αποτέλεσμα με μία συνεδρία.
Με την θεραπεία αυτή επιτυγχάνεται:
– Καταπολέμηση ρυτίδων
– Σύσφιξη και αναδόμηση της επιδερμίδας.
– Ανάπλαση του δέρματος

Φωτοανανέωση IPL
Θεραπεία δέρματος IPL. Quantum SR Lumenis με καινοτόμο σύστημα έντονου παλμικού φωτός.
– Μειώνει λεπτές γραμμές και ρυτίδες.
– Συμβάλει στη σημαντική μείωση των αγγειακών βλαβών (ευρυαγγείες).
– Αυξάνει σημαντικά την ανάπλαση των δερματικών κυττάρων.
Άμεσα ανανεωμένο και νεανικό δέρμα.

Θεραπεία προσώπου με υπέρηχους.
Η θεραπεία υπερήχων είναι μία ολοκληρωμένη μη επεμβατική θεραπεία κατά την οποία γίνεται χρήση επαγγελματικών καλλυντικών προϊόντων. Με τους υπερήχους τα δραστικά συστατικά των προϊόντων συγκεντρώνονται κατά τέτοιο τρόπο, ώστε να διεισδύσουν στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας αυξάνοντας την αποτελεσματικότητά τους.
Ο υπέρηχος έχει επίδραση πάνω από όλα στους ιστούς του δέρματος.
Ενεργοποιεί και αναζωογονεί τα κύτταρα.
Τονώνει την παραγωγή του κολλαγόνου και της ελαστίνης.
Τονώνει τον συνδετικό ιστό.
Επιταχύνει την αποτοξίνωση.
Βελτιώνει την διαπερατότητα του κυτταρικού μανδύα.

Σε ποιες περιπτώσεις χρησιμοποιείται η θεραπεία με υπέρηχους:
Αντιρυτιδική θεραπεία.
Ανάπλαση δέρματος.

Μετά την θεραπεία των υπερήχων νιώθετε ξεκούραστοι κι αναζωογονημένοι ενώ το δέρμα φαίνεται άμεσα ανανεωμένο.

Μεσοθεραπεία για τον άντρα.
Η αναίμακτη μεσοθεραπεία προσώπου αποτελεί μία από τις πιο αποτελεσματικές τεχνικές για ανάπλαση του δέρματος. Η επιδερμίδα εμπλουτίζεται με πολύτιμες ουσίες, όπως υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες και ζωτικά ιχνοστοιχεία. Η μεσοθεραπεία μπορεί να στοχεύσει στην ενυδάτωση, την θρέψη, την τόνωση και την αντιγήρανση. Είναι μία ασφαλής και ανώδυνη θεραπεία.

Σώμα

LPG
Η επιστήμη της μεθόδου LPG lipomassage, έφερε την επανάσταση στη μη επεμβατική λιπογλυπτική στον τομέα της αισθητικής και αισθητικής ιατρικής. Το LPG πιστοποιημένο με περισσότερες από 110 επιστημονικές μελέτες, βασίζεται στην επιστήμη της κυτταρικής διέγερσης. Βρίσκεται στο χώρο της αισθητικής περισσότερο από 20 χρόνια, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη εκατομμυρίων αντρών και γυναικών στον κόσμο. Με κλινικά αποδεδειγμένα αποτελέσματα, η θεραπεία LPG Lipomassage έχει καθιερωθεί σε 100 χώρες διεθνώς και δικαίως κατατάσσεται στην κορυφαία θέση για αδυνάτισμα και καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.

Οι περιστρεφόμενοι κύλινδροι του μηχανήματος πυροδοτούν βιολογικές αντιδράσεις στον λιπώδη και τον συνδετικό ιστό με αποτέλεσμα την ενεργοποίηση της λιπόλυσης και την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Το LPG διαθέτει πολλαπλά προγράμματα και πρωτόκολλα θεραπειών, από τα οποία δημιουργούμε μια ειδική εξατομικευμένη θεραπεία ειδικά προσαρμοσμένη στις ανάγκες του κάθε σωματότυπου και της κάθε περίπτωσης.

Η δράση του:
Αλλάζει θεαματικά το περίγραμμα του σώματος.
Επαναφέρει την νεανικότητα του δέρματος.
Το δέρμα δείχνει πιο υγιές μέσω της διέγερσης του δερματικού ιστού.
Αποτοξίνωση και απαλλαγή από κατακράτηση υγρών.

Η πατενταρισμένη μέθοδος αδυνατίσματος της LPG είναι ανώδυνη, ασφαλής και μη επεμβατική.
Χρησιμοποιείται ένα ειδικά σχεδιασμένο ολόσωμο, ελαστικό κορμάκι της εταιρείας LPG και ανάλογα τον στόχο της συνεδρίας επιλέγουμε το κατάλληλο πρωτόκολλο θεραπείας. Η θεραπεία LPG Lipomassage συνδυάζει πραγματικά αποτελέσματα με την απόλαυση ενός χαλαρωτικού και ανανεωτικού μηχανικού μασάζ.

Αποτελέσματα:
Αδυνάτισμα – χάσιμο πόντων
Λιποδιάλυση
Αποτοξίνωση

Ultratherm Body Lifting (Τεχνολογία HIFU)
Οι υψηλής έντασης εστιασμένοι υπέρηχοι έχουν ως αποτέλεσμα την σύσφιξη του δέρματος ακόμη και στις δύσκολες περιοχές ενώ παράλληλα διεγείρεται άμεσα η παραγωγή κολλαγόνου. Στις περιοχές που η απλές μέθοδοι δεν καταφέρνουν να φέρουν άμεσα αποτελέσματα η τεχνολογία Hifu έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει. Η Ultratherm Body Lifting μπορεί να συσφίξει περιοχές όπως κοιλιά, γόνατα, μηρούς, χέρια κτλ. Στοχεύει σε δέρμα όπου η χαλάρωση δεν είναι υπερβολική.
Εκπληκτικό αποτέλεσμα με μία συνεδρία.

HUBER LPG – Σφαιρική Εκγύμναση όλων των μυών του σώματος
Human Body Equalibrator

15’ εκγύμνασης με το μηχάνημα HUBER ισοδυναμούν με 60’ γυμναστικής!

Το HUBER είναι το μοναδικό μηχάνημα σφαιρικής εκγύμνασης. Πρόκειται για την πιο σύγχρονη τάση, η οποία βασίζεται στις αρχές της κινησιοθεραπείας και έχει σκοπό την ενεργοποίηση, την εκγύμναση και την αναζωογόνηση όλων των μυών του σώματος. Γυμνάζει ταυτόχρονα έως και 80 μύες του σώματος με ασκήσεις ακριβείας, διεγείροντας στον μέγιστο βαθμό ακόμη και τους εν τω βάθη μύες της Σπονδυλικής Στήλης.
Το έξυπνο σύστημα Huber αξιολογεί διαρκώς την ένταση, την αντοχή και το νευρομυϊκό συντονισμό με ειδικούς αισθητήρες ενώ διαθέτει πληθώρα παραμέτρων και προγραμμάτων. Έτσι δημιουργείται εξατομικευμένο πρόγραμμα προσαρμοσμένο πάνω στις ανάγκες και το επίπεδο της φυσικής κατάστασης του καθένα.
Το Huber ενδυναμώνει τη μυϊκή αλυσίδα (εκγύμναση όλων των μυών), βελτιστοποιεί το συντονισμό των κινήσεων, διεγείρει την ισορροπία, βελτιώνει τη στάση του σώματος και φορτίζει μηχανικά με ελεγχόμενο τρόπο με αποτέλεσμα την θετική επίδραση στην πρόληψη και βελτίωση της υγείας των οστών.
Η αποτελεσματική εκγύμναση με το HUBER είναι ιδανική για όλες τις ηλικίες.

Αποτελέσματα:
Αυξάνει τον μεταβολισμό
Ενεργοποιεί την κυκλοφορία
Αυξάνει την μυϊκή δύναμη
Καταπολεμά το πάχος
Δημιουργεί γράμμωση στο σώμα
Αυξάνει την οστική μάζα
Εντείνει την αντιγήρανση
Ενδυναμώνει μέση και πλάτη

Body Shape Makeover: To HUBER Συνδυάζεται εκπληκτικά με το LPG Lipomassage για ολοκληρωμένο πρόγραμμα αδυνατίσματος, λιποδιάλυσης και μυϊκής ενδυνάμωσης του σώματος.

SPA

Αρωματοθεραπεία με αιθέρια έλαια
Μασάζ προσώπου, λαιμού, αυχένα και ώμων-χεριών με βάση τις θεραπευτικές ιδιότητες των αιθέριων ελαίων και των φυσικών καλλυντικών. Στόχος η τόνωση, ενυδάτωση, θρέψη της επιδερμίδας αλλά και η ξεκούραση λαιμού-αυχένα, όπως επίσης η συναισθηματική και νοητική αποκατάσταση και ηρεμία.

HydraZen
Ενυδάτωση της επιδερμίδας μαζί με αναζωογοννητικό μασάζ προσώπου, λαιμού και αυχένα για πλήρη ανανέωση, αίσθηση ευεξίας και φρεσκάδας. Ευεργετική θεραπεία για την επιδερμίδα του άντρα κάθε ηλικίας. Χαρίζει υγιή, νεανική και ανανεωμένη όψη στην επιδερμίδα, αποκαθιστώντας την υγρασία και την ζωντάνια της.
Η θεραπεία περιλαμβάνει:
Καθαρισμό δέρματος από ρύπους και νεκρά κύτταρα.
Ολοκληρωμένη θεραπεία ενυδάτωσης με εξειδικευμένα ενυδατικά προϊόντα για τον άντρα σε συνδυασμό με ενυδατική μάσκα.
Η θεραπεία αυτή μπορεί να γίνει και με βιολογικά και φυτικά προϊόντα.

Full body relax massage with essential oils – Χαλαρωτικό μασάζ με αιθέρια έλαια

Ονειρικό ταξίδι στον κόσμο της χαλάρωσης…
Το χαλαρωτικό full body anti-stress μασάζ ηρεμεί το νου, απαλλάσσει από το στρες και την σωματική ένταση και κούραση, και προσφέρει την εκπληκτική αίσθηση εσωτερικής ηρεμίας και γαλήνης. Αποτελεί ένα απολαυστικό και αναζωογονητικό διάλειμμα από την ένταση της καθημερινότητας.

Deep full body holistic massage with essential oils – Ολιστικό μασάζ με αιθέρια έλαια

Απόλαυση, ευεξία, ανανέωση…
Το ολιστικό μασάζ είναι θεραπευτική μάλαξη που αναζωογονεί όλο το σώμα, χαλαρώνει τους μύες και ανακουφίζει από ένταση και πιασίματα, εξισορροπεί ενεργειακά και προσφέρει ευεξία. Η ευεργετική επίδραση των αιθέριων ελαίων ηρεμούν τον νου και γειώνουν το σώμα δίνοντας μια αίσθηση αρμονίας νου και σώματος. Υπέροχη εμπειρία με στόχο την σωματική, ψυχική και νοητική αναζωογόνηση.

Back massage – Μασάζ πλάτης

Θεραπευτική μάλαξη καρέκλας η οποία περιλαμβάνει μέση, πλάτη, ωμοπλάτες, ώμους, χέρια, αυχένα και καταλήγει στο κεφάλι. Αποτελεί μια εξειδικευμένη μάλαξη επηρεασμένη από την αγιουρβεδική θεραπευτική τέχνη. Απελευθερώνει μπλοκαρίσματα, πιασίματα και προβλήματα μέσης, πλάτης, ώμων, χεριών, αυχένα. Προσφέρει ξεκούραση και αναζωογόνηση.

Reflexology – Ρεφλεξολογία

Η ολιστική μέθοδος θεραπείας και μάλαξης που από την αρχαιότητα μέχρι και σήμερα προτιμάται και ενδείκνυται όλο και περισσότερο για υγεία και ευεξία. Βασίζεται στο πάντρεμα της δυτικής και της κινέζικης ιατρικής με σκοπό την διάγνωση, πρόληψη και θεραπεία μπλοκαρισμένων οργάνων. Αναζωογονεί τον οργανισμό και προσφέρει βαθιά χαλάρωση και ευεξία σε όλα τα επίπεδα. Η ρεφλεξολογία γίνεται στα πέλματα ή τις παλάμες ή τα αφτιά, όπου βρίσκονται τα περισσότερα βελονιστικά σημεία.

Full body SPA massage with exfoliate peeling and mask – SPA Μασάζ με απολέπιση και μάσκα

Μια μοναδική εμπειρία φροντίδας σώματος, ψυχής και νου…. και ολικής ανανέωσης!
Το Full body SPA massage ξεκουράζει, χαλαρώνει, ανανεώνει και προσφέρει στην επιδερμίδα του σώματος ενυδάτωση και θρέψη.
Το Spa Massage αποτελεί μία ολοκληρωμένη θεραπεία η οποία περιλαμβάνει:
Απολέπιση με πίλινγκ από λάβα ηφαιστείου για απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων.
Full Body αντι-στρες μασάζ με ειδικά αιθέρια έλαια για απελευθέρωση από εντάσεις, τόνωση του σώματος, αφήνοντας μία αναζωογονητική αίσθηση χαλάρωσης.
Ενυδατική μάσκα για ενυδάτωση και θρέψη της επιδερμίδας.

Hot Stones massage – Μασάζ με ζεστές πέτρες

Η ζεστασιά της πέτρας στην υπηρεσία της θεραπείας…
Full body χαλαρωτικό μασάζ χρησιμοποιώντας ζεστές ηφαιστειακές πέτρες.
Οι ζεστές πέτρες χρησιμοποιούνται για να χαλαρώσουν και να απελευθερώσουν την ένταση από τους μύες και τους ταλαιπωρημένους ιστούς σε όλο το σώμα, όπως επίσης για αιμάτωση των προβληματικών περιοχών. Επίσης οι πέτρες μπορούν να επηρεάσουν θετικά μειώνοντας μυϊκούς σπασμούς και αυξάνοντας την ευλυγισία και την ποικιλία κινήσεων.
Κατά την διάρκεια του hot stones μασάζ λείες ζεστές πέτρες από βασάλτη (έναν τύπο ηφαιστειακής πέτρας που συγκρατεί την θερμοκρασία) τοποθετούνται σε συγκεκριμένα σημεία στο σώμα όπως σπονδυλική στήλη, στομάχι, στήθος, πρόσωπο, παλάμες, πατούσες και δάχτυλα, ή χρησιμοποιούνται στην μάλαξη.
Το Hot Stone μασάζ δεν συνίσταται σε περίπτωση διαβήτη, υπέρτασης, προβλημάτων καρδιάς, ηλιακό έγκαυμα ή κατά την διάρκεια φαρμακευτικής αγωγής που αραιώνει το αίμα.

Αποτρίχωση

Η αποτρίχωση με λέιζερ τελευταίας τεχνολογίας έχει τα εξής πλεονεκτήματα:

– Δρά αποτελεσματικά σε όλους τους φωτότυπους, ανοιχτόχρωμες και σκουρόχρωμες αλλά και μαυρισμένες επιδερμίδες.
– Δρα αποτελεσματικά σε όλα τα είδη τριχοφυΐας (εκτός πολύ ξανθιάς ή άσπρης τρίχας).
– Μπορεί να γίνει ακόμη κατά την περίοδο των καλοκαιρινών μηνών χωρίς φόβο για τυχόν εγκαύματα ή ερεθισμούς με απόλυτη επιτυχία στην εξάλειψη των τριχών.
– Είναι ασφαλές και προσαρμόζεται ανάλογα την περίσταση.
–  Mπορεί να γίνει σε όλο το σώμα και το πρόσωπο.

3 μήκη κύματος: Alexandrite 755nm, Diode 810nm, ND Yag 1064nm.

Συνεδρία: Η ασφάλεια, η αποτελεσματικότητα αλλά και η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση αποτελούν
τον στόχο της κάθε συνεδρίας. Τηρούνται τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής και δίνεται η ανάλογη
προσοχή στον κάθε πελάτη ξεχωριστά. Η σωστή επιλογή των παραμέτρων αποτελεί σημαντικό βήμα
για την αποτελεσματικότητα της αποτρίχωσης.

Αποτέλεσμα: Mόνιμη απαλλαγή από την τριχοφυΐα.

Συχνά μετά το ξύρισμα ή με την χρήση αποτριχωτικών μηχανών δημιουργείται στους πόρους του δέρματος η λεγόμενη θυλακίτιδα η οποία μπορεί να αφήσει έντονα σημάδια. Το λέιζερ αποτρέπει την δημιουργία ή την συνέχιση τέτοιων περιπτώσεων.

Συστήνουμε μετά την κάθε συνεδρία μόνιμης αποτρίχωσης την χρήση ειδικής κρέμας με θεραπευτικές και καταπραϋντικές ιδιότητες.

Η αποτρίχωση με κερί (μελιού, εκχύλισμα χαμομηλιού, αζουλενίου κ.α.) ή χαλάουα είναι μία αποτελεσματική μέθοδος αποτρίχωσης για όσους δεν επιθυμούν την χρήση μηχανήματος λέιζερ. Με τον καιρό η τριχοφυΐα μειώνεται και γίνεται αδύναμη.
Για αναστολή της τριχοφυΐας συνδυάζουμε ειδικό ένζυμο που βοηθάει στην καθυστέρηση του κύκλου εμφάνισης της τριχοφυΐας.