ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ

Μόνιμη αποτρίχωση με λέιζερ τελευταίας τεχνολογίας

Η αποτρίχωση με λέιζερ έχει σαν αποτέλεσμα την μόνιμη απαλλαγή από την τριχοφυΐα.

Στον χώρο μας χρησιμοποιούμε λέιζερ τελευταίας τεχνολογίας το οποίο εκπέμπει σε τρία μήκη κύματος: Αλεξανδρίτης 755nm – Διοδικό 810nm – NDYag 1064nm. Δουλεύοντας με 3 διαφορετικές συχνότητες αντιμετωπίζουμε αποτελεσματικά όλους τους φωτότυπους (ανοιχτόχρωμες και σκουρόχρωμες ή μαυρισμένες επιδερμίδες) και όλα τα είδη τριχοφυΐας (εκτός πολύ ξανθιάς ή άσπρης τρίχας).
Το λέιζερ NDYag μπορεί να γίνει τους καλοκαιρινούς μήνες χωρίς φόβο για τυχόν εγκαύματα ή ερεθισμούς με απόλυτη επιτυχία στην εξάλειψη των τριχών.
Η αποτρίχωση με λέιζερ είναι ασφαλής και μπορεί να γίνει σε όλο το σώμα και το πρόσωπο.

Συχνά μετά το ξύρισμα ή με την χρήση αποτριχωτικών μηχανών δημιουργείται στους πόρους του δέρματος η λεγόμενη θυλακίτιδα η οποία μπορεί να αφήσει έντονα σημάδια. Το λέιζερ αποτρέπει την δημιουργία ή την συνέχιση τέτοιων περιπτώσεων.

Συστήνουμε μετά την κάθε συνεδρία μόνιμης αποτρίχωσης την χρήση ειδικής κρέμας με θεραπευτικές και καταπραϋντικές ιδιότητες που θα βρείτε στον χώρο μας.

Αποτρίχωση με κερί

Η αποτρίχωση με κερί (μελιού, εκχύλισμα χαμομηλιού, αζουλενίου κ.α.) ή χαλάουα είναι μία αποτελεσματική μέθοδος αποτρίχωσης για όσους δεν επιθυμούν την χρήση μηχανήματος λέιζερ. Με τον καιρό η τριχοφυΐα μειώνεται και γίνεται αδύναμη. Μετά την κάθε συνεδρία το δέρμα γίνεται λείο και βελούδινο.
Για αναστολή της τριχοφυΐας συνδυάζουμε ειδικό ένζυμο που βοηθάει στην καθυστέρηση του κύκλου εμφάνισης της τριχοφυΐας.

Ηλεκτρική – ριζική αποτρίχωση

Οριστική απαλλαγή από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα σε πρόσωπο, λαιμό και στήθος με την μέθοδο της ηλεκτρο-θερμόλυσης. Καταστρέφει τα αναγεννητικά κύτταρα της τρίχας, ακόμη και σε ορμονο-εξαρτώμενες περιοχές. Αντιμετωπίζει κάθε είδους τριχοφυΐα, ακόμη και τις άσπρες τρίχες. Ιδανικός τύπος αποτρίχωσης για την ορμονο-εξαρτώμενη περιοχή του πηγουνιού και για οριστική απαλλαγή από αυτήν.