ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η πώληση καλλυντικών συνίσταται να γίνεται μέσω εξειδικευμένων ινστιτούτων αισθητικής, διότι μόνο έτσι μπορεί να εξασφαλισθεί από εμπειρογνώμονα-αισθητικό η ανάλυση του δέρματος, άρα και η σωστή επιλογή, η σωστή χρήση και η σωστή διάρκεια χρήσης των καλλυντικών.
Τα ινστιτούτα Αισθητικής χρησιμοποιούνται από τις εταιρείες καλλυντικών ως αποκλειστικοί επαγγελματικοί χώροι για την άρτια εφαρμογή των καινοτόμων και εξειδικευμένων μεθόδων τους.
Τα επαγγελματικά προϊόντα που χρησιμοποιούμε προέρχονται από κορυφαίες εταιρείες και έχουν επιλεχθεί τόσο για την ποιότητα τους όσο και την υψηλή περιεκτικότητά τους σε ενεργά συστατικά ώστε να προσφέρουν και να συντηρούν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Guinot

Πάνω από 50 χρόνια στην υπηρεσία ομορφιάς.
Η GUINOT έχει καθιερωθεί ως η κορυφαία εταιρία στα προϊόντα ομορφιάς χάρη στις καινοτόμες μεθόδους της.
Με στόχο να αναδείξει την ξεχωριστή ομορφιά κάθε γυναίκας, η Guinot εισήγαγε αποκλειστικές και καινοτόμες μεθόδους, που κατέκτησαν τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο και μοναδικά προιόντα ομορφιάς με ενεργά συστατικά που ανανεώνονται συνεχώς καθώς εξελίσσεται η επιστήμη.
Με την πάροδο των χρόνων, η Guinot ξεχώρισε για τις αποτελεσματικές θεραπείες και τα προϊόντα της και καθιερώθηκε ως η κορυφαία εταιρία καλλυντικών στα ινστιτούτα Αισθητικής .
Η Guinot έχει επιλέξει τα ινστιτούτα Αισθητικής ως αποκλειστικό επαγγελματικό χώρο για την άρτια εφαρμογή των μεθόδων της.
Πρωτοπόρος στην έρευνα αντιγήρανσης, η Guinot ανακαλύπτει όλο και πιο αποτελεσματικά ενεργά συστατικά, που βελτιώνουν εντυπωσιακά την όψη της επιδερμίδας. Έτσι, η Guinot ήταν η πρώτη εταιρία στον κόσμο που δημιούργησε προϊόντα που περιέχουν τα 56 συστατικά του συμπλέγματος κυτταρικής ζωής. Αυτές οι βιολογικές ενώσεις χρησιμοποιούνται στα νοσοκομεία για την ανάπλαση του δέρματος, ιδιαίτερα σε περιπτώσεις σοβαρών εγκαυμάτων. Το ATP, ένα βιολογικό ενεργειακό μόριο ξυπνά τα κύτταρα της επιδερμίδας που έχουν ναρκωθεί με το πέρασμα του χρόνου.
Η Guinot συνθέτει και παρασκευάζει τα προϊόντα της με την ακρίβεια και την αυστηρότητα των προτύπων της φαρμακοβιομηχανίας. Το εργαστήριο της Guinot έχει διπλή πιστοποίηση, ISO 2216 και ISO 14001, τα δυο πρότυπα παγκοσμίως στον κλάδο της αισθητικής.
Το πρότυπο ISO 22716 εγγυάται την υψηλή ποιότητα των διαδικασιών παρασκευής, αποστειρωμένοι χώροι και ατμόσφαιρα, αγνό απιονισμένο νερό και ιχνηλασιμότητα των προϊόντων.
Το πρότυπο ISO 14001 πιστοποιεί την περιβαλλοντική ποιότητα των εργαστηρίων.
Για να ελέγχει την αποτελεσματικότητα των μεθόδων θεραπείας και των προϊόντων της, η Guinot δημιούργησε ένα πιλοτικό ινστιτούτο μέσα στο κέντρο έρευνας και ανάπτυξης της εταιρίας. Έτσι αξιολογούνται συνεχώς νέα ενεργά συστατικά που ανακαλύπτει η επιστημονική έρευνα, ώστε να βελτιώνονται τα προϊόντα της και να ενισχύονται την αποτελεσματικότητα τους.
Παράλληλα οι αισθητικοί που εργάζονται στο Ερευνητικό Κέντρο δοκιμάζουν τις νέες θεραπείες στην καμπίνα, βελτιώνουν τα υπάρχοντα πρωτόκολλα και μετρούν την αποτελεσματικότητα τους .

Babor

Η BABOR, ιδρύθηκε από το διάσημο βιοχημικό Dr. Michael Babor πριν από 55 περίπου χρόνια και μετατρέπει τα μυστικά της φύσης, σε υψηλής τεχνολογίας προϊόντα φροντίδας δέρματος.
Είναι πρωτοπόρος στις καινοτόμες έρευνες πάνω στα καλλυντικά και αναγνωρίσιμοι παγκοσμίως για τις προχωρημένες, υψηλής αποτελεσματικότητας φόρμουλες, βασισμένες στα φυσικά δραστικά συστατικά. Η αξιοσημείωτη ισχύς των θεραπειών ομορφιάς, ανανεώνει το δέρμα για μια φυσική, νεανική χροιά.
Ομάδες διεπιστημονικών εμπειρογνωμόνων, συμπεριλαμβανομένων δερματολόγων, γενετιστών, βιοχημικών, μοριακών βιολόγων, γιατρών και διαιτολόγων, συνεργάζονται στενά με ξακουστά πανεπιστήμια και άλλα κορυφαία επιστημονικά ιδρύματα, για να δημιουργούν συνεχώς εξέχουσες καινοτομίες. Βασική σφραγίδα της εργασίας της BABOR, είναι ο σεβασμός που δείχνει προς τη φύση και τις πολύτιμες δραστικές ουσίες της.
Για αυτό το λόγο, χρησιμοποιεί πρώτες ύλες που λαμβάνονται από ελεγχόμενες οργανικές καλλιέργειες και είναι βασισμένες σε ανανεώσιμους πόρους.
Από την ίδρυση της εταιρείας το 1956, η BABOR αρνήθηκε ρητά τις δοκιμές στα ζώα. Εννοείται ότι και στο μέλλον η BABOR, δεν θα πραγματοποιεί ή δεν θα αναθέσει σε κανέναν οποιαδήποτε πειράματα σε ζώα, για να εξετάσει τα προϊόντα της.
Οι απαιτήσεις για υψηλή ποιότητα και καθαρότητα όσον αφορά τις πρώτες ύλες και τους αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους, εγγυώνται ένα πολύ υψηλό επίπεδο ασφάλειας και ποιότητας των προϊόντων της.
Στην ανάπτυξη των προϊόντων BABOR, απέχει συνήθως από:
PEGs (polyethylen glycols-γλυκόλες πολυαιθυλενίου)
Συνθετικά έλαια πυριτίου
Μεταλλικά έλαια που ερεθίζουν την επιδερμίδα
Παραφίνες και παράγωγα παραφίνης
Ζωικής βάσης πρώτες ύλες

Gernetic

Η μεγάλη διαφορά της Gernetic από την παραδοσιακή κοσμετολογία είναι ότι ο ερευνητής κυτταρολόγος, βιολόγος Dr. LAPORTE ακολούθησε μια εντελώς διαφορετική πορεία από όλους τους άλλους και προσπάθησε μέσα από αναλύσεις και βιοψίες να δει πως θα μπορούσε να αναδομήσει καλύτερα το δέρμα με ουσιώδη θρεπτικά συστατικά (βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, αμινοξέα) σε επιστημονικά ελεγμένες δοσολογίες που να μπορούν να διεισδύσουν στο δέρμα (διαδερμική διείσδυση).
Τα εργαστήρια GERnetic για περισσότερα από 45 χρόνια διατηρούν την πρωτοπορία στο τομέα φροντίδα του δέρματος. Η συνεχής μελέτη των κυττάρων του δέρματος από τα εργαστήρια της GERnetic την οδήγησαν στην περίοπτη θέση στον τομέα της τεχνολογίας.
Τα προηγμένα φυσικά και απόλυτα ελεγμένα, ενεργά συστατικά χρησιμοποιούνται σε όλη την γκάμα των προϊόντων της GERnetic για την θεραπεία των δερματολογικών ατελειών, από την πιο απλή έως και την πιο σύνθετη που προσβάλουν το πρόσωπο, το στήθος, το σώμα και το τριχωτό της κεφαλής.
Όλα τα προϊόντα GERnetic βασίζονται στη φιλοσοφία της ομοιοπαθητικής. Γι αυτό το λόγο σημαντική λεπτομέρεια είναι ότι χρειάζεται πολύ μικρή ποσότητα από τη κάθε κρέμα για να έχουμε το μέγιστο αποτέλεσμα. Όποιο προϊόν και αν επιλέξετε για τη περιποίησή σας θα πρέπει να το κρατήσετε για τουλάχιστον 5 μήνες!

Dr. Baumann

Τα καλλυντικά της Dr Baumann Cosmetics είναι φυσικά καλλυντικά. Δεν περιέχουν ουσίες βλαβερές προς το δέρμα και κατασκευάζονται πάντα σύμφωνα με τους κανόνες βιοηθικής! Με σεβασμό στα ζώα και στο περιβάλλον αλλά κυρίως στην ανθρώπινη υγεία, κατασκευάζουμε ποιοτικά καλλυντικά που έρχονται για να αντικαταστήσουν τα προϊόντα περιποίησής σας.
Ένα ιδιαίτερο είδος φροντίδας ομορφιάς
Τα βιονομικά κριτήρια ποιότητας για τα skin-friendly, animal-friendly και environmentally friendly προϊόντα:
Χωρίς οποιοδήποτε συντηρητικό
Χωρίς πετρελαιοειδή
Χωρίς ζωικές ουσίες
Καταργούν περιττή σπατάλη: δεν έχουν πρόσθετη συσκευασία
Χωρίς αρώματα, αρωματικές ουσίες και αιθέρια έλαια*
Οι στόχοι της βιονομικής περιποίησης είναι:
Βέλτιστη συμβατότητα με εφαρμογή των δερματολογικών και αλλεργιολογικών γνώσεων κατά την επιλογή των συστατικών.
Ένα στοχευμένο φάσμα των συστατικών των οποίων η αποτελεσματικότητα των οποίων έχει καθορισθεί και αποδειχθεί, συνεπώς ωφέλιμα για το δέρμα.
Μια αρμονία μεταξύ των συστατικών και τη φυσιολογία και ανατομία του δέρματος. Αυτό επιτυγχάνεται όταν, πολλά συστατικά είναι όσο το δυνατόν ενδημικά στο δέρμα και το σώμα, δηλαδή ουσίες που εμφανίζονται φυσικά στο δέρμα. SkinIdent®, η πρωτοποριακή γραμμή προϊόντων μας, αποτελείται αποκλειστικά από συστατικά και βιταμίνες που είναι ενδημικά στο δέρμα.
Φιλικά προς το περιβάλλον: με την κατάργηση περιττών αποβλήτων, όπως την εξωτερική συσκευασία.
Φιλικά ως προς τα ζώα: δεν χρησιμοποιούνται ζωικές ουσίες.

BeauCaire

Η σειρά BeauCaire® έχει μια εντελώς διαφορετική ποιότητα, αποκαλούμενη “βιολογική” για τα καλλυντικά. Μερικά “βιολογικά” καλλυντικά περιέχουν ορισμένα χημικά συντηρητικά και δεν είναι όλες οι ουσίες τους φυσικές και συμβατές με το δέρμα. Εμείς με συνέπεια, αξιοποιήσαμε τη γνώση των δερματολόγων και αλλεργιλόγων γύρω από τη συμβατότητα των συστατικών των καλλυντικών και πάντοτε λαμβάνοντας υπόψη τις ηθικές πτυχές του περιβάλλοντος και της προστασίας των ζώων. Τα πρότυπα ποιότητας που αναφέρονται παραπάνω, έχουν επινοήθει, σύμφωνα με τη “Βιονομία» (την επιστήμη των νόμων της ζωής) για να δημιουργήσουν την έννοια της “βιονομικής περιποίησης”.
Οι ακόλουθες εξηγούνται αναλυτικά:
Βέλτιστη συμβατότητα με εφαρμογή των δερματολογικών και αλλεργιολογικών γνώσεων κατά την επιλογή των συστατικών.
Ένα στοχευμένο φάσμα των συστατικών των οποίων η αποτελεσματικότητα των οποίων έχει καθορισθεί και αποδειχθεί, συνεπώς ωφέλιμα για το δέρμα.
Αρμονία μεταξύ περιποίησης σώματος και δομής του μεταβολισμού του δέρματος μέσω της αξιοποίησης συστατικών και ουσιών του δέρματος που υπάρχουν από τη φύση του δέρματος και του οργανισμού μας.
Φιλικά προς το περιβάλλον: με την κατάργηση περιττών αποβλήτων, όπως την εξωτερική συσκευασία.
Φιλικά ως προς τα ζώα: δεν χρησιμοποιούνται ζωικές ουσίες.

Dr. Belter – Schoner

Τα πρωτοποριακά προϊόντα DR. BELTER COSMETIC είναι μία σειρά επαγγελματικής περιποίησης ομορφιάς κατασκευασμένα από επιλεγμένες, υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες.
Το εύρος θεραπείας αποτελείται από 11 σειρές περιποίησης ομορφιάς περιλαμβάνοντας προϊόντα προσωπικής φροντίδας και στοχευμένων ειδικών θεραπειών καθώς και προϊόντα σε επαγγελματικά μεγέθη για ινστιτούτα ομορφιάς. Η εκτεταμένη γκάμα προϊόντων εξασφαλίζει τη βέλτιστη και μεθοδική φροντίδα κάθε τύπου δέρματος και ηλικίας.
Όλα τα προϊόντα DR. BELTER COSMETIC είναι εμπνευσμένα από τη συναρπαστική ποικιλομορφία της φύσης η οποία μεταφέρεται συνεχώς σε νέα σκευάσματα δραστικής ουσίας, αξιοποιώντας πολύτιμα εγχώρια και εξωτικά βότανα.
Ένα σημαντικό γνώρισμα των προϊόντων είναι ότι η βάση τους αποτελείται από 95-100% φυσικά συστατικά χωρίς ίχνος ορυκτών ή σιλικονούχων ελαίων. Οι αγαπημένες ομάδες δραστικών συστατικών είναι παρόμοιες με το δέρμα ουσίες όπως αγνά συμπλέγματα φυτών και θαλάσσια εκχυλίσματα. Η απαλή υφή τους και το υπέροχο άρωμά τους προσφέρουν μία απολαυστική φροντίδα.
Ο βιοχημικός και ηγέτης της ομάδας έρευνας και ανάπτυξης, Δόκτορας Κλέμενς Μπέλτερ (Dr. Clemens Belter) αναπτύσσει, δοκιμάζει και συνεχώς βελτιστοποιεί όλα τα προϊόντα DR. BELTER COSMETIC στα επιστημονικά εργαστήρια της ίδιας της εταιρείας.
Τα εργαστήρια που χρησιμοποιούνται για τη Μικροβιολογία και τη διασφάλιση ποιότητας εγγυώνται μέγιστη ασφάλεια και ποιότητα. Όλα τα προϊόντα κατασκευάζονται, συσκευάζονται και άμεσα αποστέλλονται από τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στη Γερμανία (Braunschweig, Germany).

Placentor

Η Placentor δημιουργήθηκε εδώ και σχεδόν 40 χρόνια σε ειδικό νοσοκομείο της Γαλλίας, για την φροντίδα των δερματικών προβλημάτων και ουλών, κυρίως μετά τα εγκαύματα και τις επεμβάσεις της διορθωτικής η αισθητικής χειρουργικής. Ο φυτικός πλακούντας υπήρξε μια εποχή, το αντικείμενο μελετών σε βάθος για θεραπευτικές εφαρμογές ολοκληρωμένης ασφαλείας.
Σήμερα η ανάπτυξη των δεδομένων της φυτικής βιομηχανίας, επιτρέπει στην Placentor να θέσει σε εξέλιξη και να διεκδικήσει ιδιότητες ταυτόσημες και αντικειμενικά πιο ισχυρές από την φύση.
Η Placentor ετοιμάστηκε από κύτταρα και ιστούς φυτικούς στα πρώτα στάδια της ζωής τους, φρέσκα και αμιγή.
– Βλαστούς και μπουμπούκια φυτικά.
– Φυτικό πλακούντα.
Η φυτική Placentor, πάνω στην βάση εργασιών που πραγματοποιήθηκαν με ιστοχημικό έλεγχο παραμένει ένα ισχυρό μέσον κυτταρικής δερματικής παραγωγικότητας.
Τα ενεργητικά συστατικά αυξάνουν την παραγωγή των εσωτερικών μεταβολισμών μέσα στο κύτταρο αυτό, όπως της πρωτεϊνικής σύνθεσης. Αυτό συντελεί στην βαθιά και διαρκή ενυδάτωση με μια βελτίωση της κατάστασης της επιδερμίδας, δερματική απαλότητα και μείωση του ανάγλυφου της επιδερμίδας: μια πραγματική βοήθεια του δέρματος.
Η Placentor προσφέρει αναγεννητικές ιδιότητες της επιδερμίδας που ευνοούν την ενυδάτωση, τη βελτίωση της κατάστασης της επιφάνειας, το προοδευτικό σβήσιμο των ατελειών, την πρόληψη του πάρα πολύ γρήγορου γήρατος που ευνοείται από την ηλικία, τα προς χρήση προϊόντα και τον ήλιο.

D’alour

Η D’ALOUR βασίζεται στην παραγωγή δερμο-καλλυντικών προϊόντων με τα πιστοποιημένα βιολογικά συστατικά d’alour bio συνδυάζοντας την προηγμένη τεχνολογία με τον σεβασμό στη φύση.
Τα προϊόντα D’ALOUR και οι οροί καθώς και οι κρέμες αυξημένης τεχνολογίας δημιουργούν ένα φανερά πιο νεανικό και ζωντανό δέρμα, που σφύζει από υγρασία και υγεία.
Τα προϊόντα D’ALOUR:
Απαλύνουν τις ρυτίδες.
Αυξάνουν την ελαστικότητα του δέρματος.
Διατηρούν τη φυσική υγρασία στο δέρμα.
Χαρίζουν σφρυγηλότητα και λάμψη.
Εξασφαλίζουν αποτελέσματα για κάθε κατάσταση και τύπο δέρματος.

Nouvelyn

Τα Nouvelyn Dermocosmetics είναι μία ολοκληρωμένη σειρά επαγγελματικών καλλυντικών προϊόντων που ανήκουν χρόνια στον χώρο της Αισθητικής και Κοσμετολογίας.
Τα προϊόντα της Nouvelyn με καινοτόμες και πρωτοποριακές συνθέσεις, βιοτεχνολογικά συστατικά, νέα συμπλέγματα, τεχνικές υψηλής ποιότητας και αποτελεσματικότητας βασίζονται:
Στην πλήρη ενυδάτωση του δέρματος.
Στην άμεση ενυδάτωση ακόμα και στα πιο ξηρά δέρματα.
Σε πρωτοποριακές θεραπείες σύσφιξης και ανάπλασης του δέρματος.
Στην Διατήρηση ανθεκτικότητας, λάμψης και ευκαμψίας του δέρματος.
Σε προϊόντα υψηλής αντιγήρανσης όπως το Hyaluronic 24h Υαλουρονικού οξέως.
Η Nouvelyn εξειδικεύεται κυρίως σε θεραπείες ενυδάτωσης, σύσφιξής, μάλαξης, αναζωογόνησης και αποτοξίνωσης του δέρματος.