ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΓΓΕΛΑΚΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Η Αγγελάκη Αισθητική πορεύεται μαζί σας από το 1973, με συνέπεια, υπευθυνότητα και γνώμονα τον σεβασμό προς τον πελάτη και την επιστήμη της αισθητικής.

Πρωταρχικός μας στόχος είναι να σας παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες σε έναν χώρο καθαρό και άρτια εξοπλισμένο. Στο κέντρο μας έχετε προσωπική επαφή και επικοινωνία με την αισθητικό σας (ή την γιατρό) και συνεχή παρακολούθηση κι εξυπηρέτηση. Μπορείτε να ενημερώνεστε άμεσα για όποιο θέμα σας απασχολεί.

Στον χώρο μας θα συναντήσετε εξειδικευμένες και εξατομικευμένες θεραπείες αισθητικής οι οποίες δημιουργούνται για την δική σας περίπτωση ξεχωριστά και προσαρμόζονται στις ανάγκες σας.

Η πολυετή εμπειρία μας στον τομέα της αισθητικής σε συνδυασμό με την επιλογή κορυφαίων προϊόντων και πιστοποιημένων μηχανήματων τελευταίας τεχνολογίας έχουν σαν αποτέλεσμα την μέγιστη απόδοση των θεραπειών.

Τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε προέρχονται από κορυφαίες εταιρείες και έχουν επιλεχθεί τόσο για την ποιότητα τους όσο και την υψηλή περιεκτικότητά τους σε ενεργά συστατικά ώστε να προσφέρουν και να συντηρούν το αποτέλεσμα που θέλουμε.

Ο χώρος μας ήταν ο πρώτος που εισήγαγε τα βότανα και τα αιθέρια έλαια στον τομέα της αισθητικής. Έχοντας εντρυφήσει και σε εναλλακτικές μεθόδους αισθητικής προσφέρουμε φυτικές και organic θεραπείες για τους λάτρεις των φυσικών θεραπειών ομορφιάς και ευεξίας.

Παράλληλα η Αισθητική Αγγελάκη συνεργάζεται με καταρτισμένους γιατρούς-πλαστικούς χειρουργούς και προσφέρει άμεσες και επεμβατικές θεραπείες για πρόσωπο και σώμα.

Πάνω από 46 χρόνια στον χώρο της αισθητικής έχουμε χτίσει και συνεχίζουμε να συντηρούμε, μία σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Ενημερωνόμαστε συστηματικά για νέες μεθόδους και τεχνικές και εξελίσσουμε τις γνώσεις μας πάνω στον τομέα της αισθητικής, του αδυνατίσματος, της αποτρίχωσης, της ομορφιάς και της ευεξίας για να μπορούμε να σας εξυπηρετούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η ιδρύτρια του κέντρου αισθητικής Αγγελάκη – Εύα Αγγελάκη

Η Εύα Αγγελάκη τελείωσε τις σπουδές αισθητικής το 1973, στο Παρίσι Universite de Beaute de Paris Ecole Proffecionelle de soins Esthetiques και Bοτανοθεραπεία στην Λιουμπιάνα της πρωην Γιουγκοσλαβίας. Τελείωσε σπουδές μακιγιάζ, στην σχολή Carole Franck στην Γαλλία και κέρδισε το 1ο βραβείο σε διαγωνισμούς μακιγιάζ που έλαβαν χώρα, στην Ελλάδα άλλα και το εξωτερικό.

Μαθήτευσε δίπλα στον γιατρό Γ. Καραμπέτσο, εμβαθύνοντας στον βελονισμό, τους μεσημβρινούς και τα βελονιστικά τους σημεία, στο πρόσωπο και στο σώμα. Έχει πάρει ειδικότητα στην ηλεκτρική αποτρίχωση.

Ίδρυσε σχολή μακιγιάζ, χρωματικής ανάλυσης, image making και διαιτολόγια (όπου και δίδασκε) από την οποία αποφοίτησαν, καταξιωμένοι ως σήμερα επαγγελματίες.

Συνέβαλε ενεργά στην δημιουργία ενός ενιαίου πανελλαδικού συλλόγου, επαγγελματιών αισθητικών και επί σειρά ετών διετέλεσε αντιπρόεδρος του συλλόγου.
Έχει λάβει δύο βραβεία από τον σύλλογο των αισθητικών για την συνεισφορά της στην αισθητική και στον σύλλογο των αισθητικών.
Είναι η πρώτη αισθητικός , που εισήγαγε τα βότανα σε θεραπείες αισθητικής και προσέγγισε την αισθητική και με άλλους εναλλακτικούς και φυσικούς τρόπους.

Μαζί σας πάνω από 40 χρόνια!

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε!