Η επιστήμη της μεθόδου LPG lipomassage, έφερε την επανάσταση στη μη επεμβατική λιπογλυπτική στον τομέα της αισθητικής και αισθητικής ιατρικής. Το LPG πιστοποιημένο με περισσότερες από 110 επιστημονικές μελέτες, βασίζεται στην επιστήμη της κυτταρικής διέγερσης. Βρίσκεται στο χώρο της αισθητικής περισσότερο από 20 χρόνια, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη εκατομμυρίων γυναικών και αντρών στον κόσμο. Με κλινικά αποδεδειγμένα αποτελέσματα, η θεραπεία LPG Lipomassage έχει καθιερωθεί σε 100 χώρες διεθνώς και δικαίως κατατάσσεται στην κορυφαία θέση για αδυνάτισμα και καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.

Οι περιστρεφόμενοι κύλινδροι του μηχανήματος πυροδοτούν βιολογικές αντιδράσεις στον λιπώδη και τον συνδετικό ιστό με αποτέλεσμα την ενεργοποίηση της λιπόλυσης και την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Το LPG διαθέτει πολλαπλά προγράμματα και πρωτόκολλα θεραπειών, από τα οποία δημιουργούμε μια ειδική εξατομικευμένη θεραπεία ειδικά προσαρμοσμένη στις ανάγκες του κάθε σωματότυπου και της κάθε περίπτωσης.

Η δράση του:
Μειώνει θεαματικά την κυτταρίτιδα.
Αλλάζει θεαματικά το περίγραμμα του σώματος.
Επαναφέρει την ελαστικότητα και σφριγηλότητα του δέρματος.
Tο δέρμα δείχνει πιο υγιές και απαλό μέσω της διέγερσης του δερματικού ιστού.
Αποτοξίνωση και απαλλαγή από κατακράτηση υγρών.

Η πατενταρισμένη μέθοδος αδυνατίσματος της LPG είναι ανώδυνη, ασφαλής και μη επεμβατική.
Η θεραπεία LPG Lipomassage συνδυάζει πραγματικά αποτελέσματα με την απόλαυση ενός χαλαρωτικού και ανανεωτικού μηχανικού μασάζ.

Αποτελέσματα:
Αδυνάτισμα – χάσιμο πόντων σε όλο το σώμα
Λιποδιάλυση
Καταπολέμηση κυτταρίτιδας
Αποτοξίνωση
Σφριγηλό & απαλό δέρμα