Δεχόμαστε συχνές ερωτήσεις για το πώς να καταπολεμήσετε την κυτταρίτιδα που δημιουργείται κατά την περίοδο της καραντίνας και της αναγκαστικού περιορισμού στο σπίτι.
Οταν φροντίζουμε για την σωστή λειτουργία του οργανισμού μας ακολουθώντας μια ισορροπημένη διατροφή, ικανοποιητική κατανάλωση νερού, καθημερινή φυσική άσκηση και εξισορρόπηση του στρες συμβάλλουμε σε μεγάλο βαθμό στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.
Επίσης μαθαίνοντας τους παράγοντες που μπορεί να υποβοηθήσουν την κυτταρίτιδα αναγνωρίζουμε τις αλλαγές που χρειάζεται να κάνουμε σταδιακά στον τρόπο ζωής μας. 💪👍✔️
Μερικοί από τους παράγοντες που υποβοηθούν την κυτταρίτιδα:
– Κακές διατροφικές συνήθειες
– Καταχρήσεις όπως αλκοόλ και κάπνισμα
– Ελλειψη φυσικής άσκησης
– Ελλιπής κατανάλωση νερού
– Καθιστική ζωή και ο,τι δεν συμβάλλει στην καλή κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου
– Στρες
– Διάφορες παθήσεις υγείας (ορμονικές διαταραχές, δυσκοιλιότητα κ.α.)
– Εγκυμοσύνη
– Κληρονομικότητα
  κ.α.
Τι παραπάνω μπορώ να κάνω στο σπίτι;
Ναι! Έχουμε έναν επιπλέον δυνατό συμμαχο για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας αυτήν την περίοδο, και αυτός είναι η θεραπεία στο σπίτι με τα σωστά προϊόντα!
Η θεραπεία περιλαμβάνει:
1) Πήλινγκ σώματος
2) Kρέμα ή τζελ καταπολέμησης κυτταρίτιδας
Το πήλινγκ σώματος θα αποβάλλει τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας και θα τονώσει την μικροκυκλοφορία της εκάστοτε περιοχής, επιτρέποντας την καλύτερη απορρόφηση προϊόντων κατά της κυτταρίτιδας που θα ακολουθήσουν, έτσι η επίδραση του αδυνατιστικού προιόντος θα είναι πιο έντονη και αποτελεσματική. 
2 ιδανικά προϊόντα για θεραπεία ενάντια στην κυτταρίτιδα στο σπίτι:
– BODY PEELING GEL-SEA EXFOLIATOR της #Nouvelyn dermocosmetics µε pearl extract & caviar extract.
– REMODELLING CAFFEINE GEL 3 in 1 από την #Dalour με καφεΐνη, κισσό, dragon eye, καρνιτίνη, άρνικα, για καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, λιπόλυση αλλά και σύσφιξη.